یک کارگاه ساخت ریزپرنده کشف شد

مأموران انتظامی با اشراف و رصد دقیق اطلاعاتی از نگهداری مقادیری تجهیزات و قطعات ساخت پهپاد و ریزپرنده در یک کارگاه اطراف شهرستان اصفهان مطلع و به محل مورد نظر اعزام و در یک عملیات هماهنگ و منسجم پلیسی ۴ متهم و مزدور رژیم سفاک و کودککش صهیونیستی را دستگیر کردند.
به گزارش اسپادانا خبر، جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان با اعلام این خبر گفت:
مأموران در بازرسی از این محل مقادیر زیادی تجهیزات و قطعات ساخت پهپاد و ریزپرنده را کشف که تحقیقات از متهمان دستگیر شده در این خصوص همچنان ادامه دارد. با توجه به وضعیت و شرایط کنونی کشور و به جهت کنترل و پیشگیری از تحرکات و اقدامات خرابکارانه مزدوران دشمن غاصب صهیونیستی از شهروندان میخواهیم موارد مشکوک و مجرمانه در این زمینه را از طریق تماس با مرکز فوریتهای ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
رئیس پلیس فتای استان اصفهان نیز گفت:
با اقدامات هوشمندانه پلیسی و کنترل و رصد دقیق فضای مجازی از سوی کارشناسان پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان ۶۰ نفر از تشویشکنندگان اذهان عمومی در فضای مجازی شناسایی شدند. این افراد با انتشار شایعات و همچنین مطالبی در حمایت از رژیم غاصب صهیونیستی در فضای مجازی سعی در اخلال و برهم زدن امنیت روانی جامعه را داشتند که ضمن شناسایی آنها پروندههای مربوطه تشکیل و تحت رسیدگی قرار گرفت.
وی گفت:
انتشار هرگونه محتوای حمایتی از این رژیم در فضای مجازی، مجازات ۲ تا ۵ سال حبس را به دنبال خواهد داشت و پلیس با هرگونه مطلبی که به منجر به تضعیف جبهه ملی و حمایت معاندین و دشمنان نظام باشد به شدت تحت پیگرد قضایی و قانونی قرار میگیرد.