اجازه نفوذ رشوه و فساد را نمی دهم | اسپادانا خبر
 
 
دوشنبه، 10 ارديبهشت 1403 - 0:04

اجازه نفوذ رشوه و فساد را نمی دهم

شماره: 24836
Aa Aa

انتقال آب از کارون ۳ به ایذه تسریع شده و تمام موانع رسیدن آب به ایذه را رفع می‌کنیم| شرکت های ایمیدرو و فولاد خوزستان در اسرع وقت نسبت به سرمایه گذاری صنعتی در این شهرستان با هدف ایجاد فرصت های شغلی اقدام کنند.

اولین طرح آبیاری نوین زیرسطحی هوشمند افتتاح شد؛
اجازه نفوذ رشوه و فساد را نمی دهم

 سید ابراهیم رییسی، رییس جمهور اسلامی ایران در جمع مردم ایذه گفت:

مبادا بشنوم که روابط ناسالم در سیستم اداری کشور نفوذ کرده و جای روابط سالم را گرفته است. اجازه نمی دهم رشوه و فساد در سیستم اداری کشور نفوذ کند چراکه اراده بنده و همه دولتمردان خدمت بی منت، صادقانه و بی چون و چرا به مردم است.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از ایرنا، او گفت:

سرمایه گذاری صنعتی مهمی با هدف ایجاد اشتغال برای جوانان در بخش فولاد برای این شهرستان درنظر گرفته شده که این مهم با پیگیری‌های وزارت صمت و استاندار خوزستان انجام خواهد شد. در همین ارتباط، اعتبارات مناسبی برای فعالیت بیش از ۲۰۰ نفر از کسانی که آمادگی خود برای فعالیت در بخش تولیدات گلخانه‌ای را اعلام کرده اند نیز فراهم خواهد شد.

او اشتغال را یکی از چالش‌های اصلی مردم ایذه دانست و گفت:

سفر من به ایذه به هیچ عنوان نمایشی نیست و آمده ام که به صورت عملی تصمیمات عینی و مناسبی برای رفع مسایل و مشکلات این دیار گرفته شود.

او با تاکید بر اینکه تامین آب مورد نیاز شهر ایذه باید به سرعت پیگیری و انجام شود گفت:

دستورات لازم به استاندار و وزیر نیرو داده شده تا طرح انتقال آب به ایذه به منظور تامین مصارف شرب و کشاورزی عملیاتی و خواسته به حق مردم منطقه محقق شود. 

وی با اشاره به اینکه انتقال آب از کارون ۳ به ایذه به طور قطع تسریع خواهد شد ادامه داد:

طرح مطالعاتی انتقال آب از این سد به ایذه انجام و اعتبار لازم نیز تخصیص داده شده است و در این سفر تمام موانع رسیدن آب به ایذه را رفع می‌کنیم. 
 
 وی با اشاره به گلایه به حق جمعی از جوانان این شهرستان در خصوص مشکل اشتغال به شرکت های ایمیدرو و فولاد خوزستان دستور دارد در اسرع وقت نسبت به سرمایه گذاری صنعتی در این شهرستان با هدف ایجاد فرصت های شغلی اقدام کنند. اجرای طرح فولادی ورق با سرمایه گذاری شرکت‌های ایمیدرو و فولاد خوزستان و چند شرکت بزرگی که می‌توانند در اینجا سرمایه گذاری کنند باید تسریع شود، مقدمات را باید استاندار و وزیر صمت فراهم کنند تا سریعا صنعتی اشتغال زا ایجاد شود. اشتغال، ازدواج و مسکن سه موضوع مهم و محوری برای جوانان کشور است که دولت برای آن برنامه‌ریزی کرده است و اجرای آن نیز در دستور کار قرار دارد.

 سید ابراهیم رئیسی همچنین در آیین افتتاح واحد پاک چوب شوش نیز گفت:

ایجاد فضای مناسب برای فعالیت بخش خصوصی و نظارت و سیاست گذاری دولت راه تحول در تولید و اشتغال در کشور است. کاشت و تبدیل نهال به ام دی اف در این کارخانه انجام می شود که باید با تکمیل زنجیره تولید، ظرفیت تولید و اشتغال در این کارخانه به حداکثر برسد تا در این منطقه دیگر فرد بیکاری نداشته باشیم.

وی با تاکید بر افزایش کیفیت محصولات تولید داخل برای رقابت با محصولات خارجی گفت:

کمیت و کیفیت تولیدات داخلی باید افزایش یابد تا امکان تولید محصولات رقابتی در کشور بیش از پیش فراهم شود.

در این سفر همچنین اولین طرح «آبیاری نوین زیرسطحی هوشمند» در مجتمع کشت و صنعت کارون شوشتر استان خوزستان به بهره‌برداری رسید.

در طرح مکانیزه هوشمند قطره‌ای - زیرسطحی، آبیاری به شیوه مستقیم انجام و به ریشه محصول می‌رسد؛ در واقع آب به سطح زمین داده نمی‌شود و رطوبتی که در کنار ریشه است موجب صرفه‌جویی در مصرف آب، افزایش میزان بهره وری و توزیع مناسب کود و سم می‌شود.

هزینه اجرای این طرح در هر هکتار ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال است که به صورت آزمایشی(پایلوت) در سطح ۱۱۸ هکتار از اراضی شرکت کشت و صنعت کارون اجرا شده است.

این پروژه در قالب ۲ مرحله(فاز) اجرایی می شود که مرحله اول آن در سطح  هزار و ۴۰۰ هکتار و  مرحله دوم نیز در سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار اجرا خواهد شد.

این شیوه نوین آبیاری، ضمن افزایش میزان بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب می بایست در تمامی شرکت‌های کشت و صنعت با هدف توسعه بخش کشاورزی به صورت پایدار مورد توجه قرار گیرد.

این روش آبیاری پرهزینه بوده و طراحی و نگهداری آن نیز نیاز به تخصص دارد، این سیستم برای زمین‌هایی با مقیاس متوسط و بزرگ مناسب‌تر است در این روش قبل از ورود آب به لوله‌های توزیع، آب باید تصفیه شود تا ریسک انسداد را به حداقل برساند.

سیستم نوین آبیاری زیرسطحی کارون شامل اتاق فرمان، تابلو برق هوشمند جهت کنترل و محافظت از کلیه تجهیزات مورداستفاده، استخر و ایستگاه پمپاژ شامل سه دستگاه پمپ خوابیده با ظرفیت مجموع ۱۵۰ لیتر در ثانیه، سیستم فیلتراسیون خودشوینده جهت حذف مواد معلق موجود در آب آبیاری با قابلیت خودشویندگی هوشمند، لوله‌های پلی اتیلنی مخصوص جهت انتقال و هدایت آب و مواد غذایی موردنیاز گیاه به طول ۱۶۴ کیلومتر، ۸۲ شیر هیدرولیکی برقی جهت باز و بسته کردن واحدهای آبیاری، سیستم اتوماسیون به همراه ارتباطات رادیویی جهت ارتباط شیرهای برقی با اتاق فرمان، لترالهای پایپ پلاس با قابلیت انتقال و انتشار سریع آب با میزان بسیار کم و دقیق جهت نیازمندی گیاه در محل ریشه به طول ۵۴۰ کیلومتر که در زیر خاک قرار می‌گیرد.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان