ایران برگزاری هر گونه مسابقه ورزشی با اسرائیل را ممنوع کرد | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 31 فروردين 1403 - 8:10

ایران برگزاری هر گونه مسابقه ورزشی با اسرائیل را ممنوع کرد

شماره: 9955
Aa Aa

فدراسیون ها موظف شده اند اقدامات مقتضی را جهت ممانعت از اعمال هرگونه مجازات و محرومیت‌های ورزشی علیه ورزشکاران مستنکف اتخاذ کنند.

با تصویب نمایندگان مجلس ایران؛
ایران برگزاری هر گونه مسابقه ورزشی با اسرائیل را ممنوع کرد

نمایندگان مجلس ایران با تصویب دو فوریت طرح مقابله با اقدامات رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی موافقت کردند.

«مجتبی ذوالنور»، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره طرح مقابله با اقدامات رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی گفت:

این طرح ۱۴ ماده دارد و قیود مدنظر برای مقابله با این رژیم متخاصم در آن پیش‌بینی شده است.

در یکی از مواد این طرح آمده است: برگزاری هر گونه مسابقه یا رقابت ورزشی اعم از رسمی یا تدارکاتی میان ورزشکاران و تیم‌های ورزشی ایران با حریفان رژیم صهیونیستی ممنوع است. هر یک از فدراسیون‌ها در رشته ورزشی مربوطه موظفند با بهره‌مندی از تمام ظرفیت‌های داخلی و بین‌المللی و برقراری ارتباط اصولی با مجامع بین‌المللی ورزشی، تعهدات و اقدامات مقتضی را جهت ممانعت از اعمال هرگونه مجازات و محرومیت‌های ورزشی بین‌المللی علیه ورزشکاران مستنکف از مواجهه با حریفان رژیم صهیونیستی اتخاذ نموده و با پیش‌بینی تخصیص منابع لازم، به تشویق و حمایت از آنها بپردازند.

نماینده قم گفت:

نمایندگان مجلس دهم که برای خدمت به کشور تلاش کردند با تصویب این طرح می‌توانند برگ زرینی را در صفحه خدمت خود اضافه کنند.

در پایان با رأی گذاشتن طرح مقابله با اقدامات رژیم صهیونیستی دو فوریت این طرح با ۲۴۳ نفر موافق و بدون مخالف تصویب شد و علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پس از تصویب دو فوریت از کمیسیون متبوع خواست، سریع‌تر آن را بررسی کند.

بر اساس این طرح، استفاده از پرچم، نماد و نشانه‌های رژیم صهیونیستی به‌ منظور فعالیت تبلیغی به نفع آن رژیم، ممنوع است. همچنین مساعدت مالی مستقیم و غیرمستقیم توسط اتباع ایرانی به رژیم اشغالگر صهیونیستی ممنوع می‌باشد. مرتکبان به حبس درجه (۴) و جزای نقدی معادل ۱۰ برابر پاداش‌هایی که به این منظور دریافت کرده‌اند یا مساعدت‌هایی که انجام داده‌اند، محکوم می‌شوند. همچنین در این طرح  با تأکید بر اینکه سرزمین تاریخی و یکپارچه فلسطین به مردمان اصیل فلسطین اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی تعلق داشته و دارد و با توجه به مصوبه مورخ ۱۳۹۷/۱۰/۶ مجلس شورای اسلامی مبنی بر اینکه «دولت مکلف است از قدس شریف به‌عنوان پایتخت همیشگی فلسطین حمایت کند»، آمده است:  وزارت امور خارجه موظف است ظرف مدت شش ماه پس از تصویب این قانون، مقدمات لازم برای تشکیل «کنسولگری یا سفارت مجازی جمهوری اسلامی ایران به پایتختی قدس» در فلسطین را فراهم و نتیجه را برای تصویب، تقدیم هیأت وزیران کند.

برچسب ها: 
نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان