باید با تصمیمات سنجیده به جامعه امید بدهیم | اسپادانا خبر
 
 
سه شنبه، 1 ارديبهشت 1405 - 13:25

باید با تصمیمات سنجیده به جامعه امید بدهیم

شماره: 22436
Aa Aa

او با اشاره به تغییر ساعت کار ادارات اقناع‌ افکار عمومی در خصوص اهداف و ثمرات این تصمیم را امری مهم و مؤثر در همراهی مردم با اجرای آن دانست.

سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور اسلامی ایران؛
باید با تصمیمات سنجیده به جامعه امید بدهیم

سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور اسلامی ایران در جلسه هیئت دولت «ایمان و امید» را دو مؤلفه مهم در قدرت‌آفرینی دانست و گفت:

وظیفه ارکان حاکمیت از جمله دولت این است که با تصمیمات و اقدامات به موقع و سنجیده در اداره امور کشور به‌ویژه در زمینه گشودن گره زندگی مردم به جامعه امید دهند.

به گزارش اسپادانا خبر، او همچنین با اشاره به تغییر ساعت کار ادارات، اقناع‌سازی افکار عمومی در خصوص اهداف و ثمرات این تصمیم را امری مهم و مؤثر در همراهی مردم با اجرای آن دانست.

رئیسی با اشاره به گزارش وزیر امور خارجه در خصوص آخرین وضعیت اجرای توافق‌نامه‌های جمهوری اسلامی با دیگر کشورها لزوم فعال‌تر شدن کمیسیون‌های مشترک به منظور پیگیری و به ثمر رسیدن این توافقات را مورد تأکید قرار داد.

رئیسی با تبریک هفته محیط زیست و قدردانی از زحمات و تلاش‌های محیط‌بانان، جایگاه محیط‌زیست در قانون را با اهمیت توصیف و بر ضرورت اتخاذ تصمیمات لازم برای سازگاری ملاحظات محیط‌زیستی و برنامه‌های توسعه‌ای کشور تاکید کرد.

او با تبریک قهرمانی و افتخارآفرینی ورزشکاران به‌ویژه بانوان ورزشکار در ماه‌های اخیر که پرچم جمهوری اسلامی ایران را در رقابت‌های جهانی به اهتزاز درآوردند از وزیر ورزش خواست ضمن قدردانی از ورزشکاران مدال‌آور، زمینه و امکانات لازم برای تداوم هر چه بیشتر افتخار آفرینی‌ها را فراهم کند.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان