سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سکولار نیست | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 31 فروردين 1403 - 21:49

سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سکولار نیست

شماره: 19551
Aa Aa

ابراهیم رئیسی گفته ایران این سند را با ابتناء به فلسفه تربیتِ ایرانی- اسلامی و بدون اتکا به رویکردهای تک بعدیِ سکولارِ سند ۲۰۳۰ تدوین کرده است.

رئیس جمهور ایران در اجلاس تحول آموزش سازمان ملل؛
سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سکولار نیست

سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران با حضور در اجلاس تحول آموزش سازمان ملل که با همکاری یونسکو برگزار شد در سخنانی دیدگاههای جمهوری اسلامی ایران در حوزه آموزش را برای شرکت کنندگان تبیین کرد.

به گزارش اسپادانا خبر، وی با بیان اینکه معتقدیم تحول در آموزش بدون توجه به خانواده، عدالت و معنویت میسر نخواهد بود گفت:

ایران سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خود را با ابتناء به فلسفه تربیتِ ایرانی- اسلامی و بدون اتکا به رویکردهای تک بعدیِ سکولارِ موجود در سند ۲۰۳۰ تدوین کرده است.

رییسی اظهار داشت:

متأسفانه فرهنگ سلطه، منفعت خود را در عقب نگه داشتن کشورهای دیگر تعریف کرده و با ایجاد نظام جهانی ناعادلانه و با سوءاستفاده از سازمان‌های بین‌المللی و تدوین منظومه‌های فکری- فرهنگی خویش مانع رشد و پیشرفت کشورهای دیگر شده‌ است.

  •  

سید ابراهیم رئیسی با امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه دیدار و گفتگو کرد. 

 

254

سید ابراهیم  رئیسی با تأکید بر اینکه ایران آماده دستیابی به یک توافق عادلانه و پایدار است، لازمه حصول این توافق را تضمین‌های اطمینان بخش و بسته شدن پرونده‌های پادمانی ایران خواند:

سطح همکاری‌ها و روابط ایران و فرانسه قابل ارتقاء است ضمن اینکه اروپا باید در عمل نشان دهد که سیاست‌های آن مستقل است و تابع خواست و سیاست آمریکا نیست.

وی با اشاره به خروج آمریکا از برجام و نقض تعهدات آن و همچنین عمل نکردن اروپایی‌ها به تعهدات خود به منظور انتفاع اقتصادی ایران از توافق افزود:

با وجود خروج یکجانبه آمریکا از توافق و خسارات ناشی از آن خواسته جمهوری اسلامی برای دریافت تضمین‌های اطمینان‌بخش یک خواسته کاملاً معقول و منطقی است.

او مفتوح ماندن پرونده‌های ایران در آژانس را مانع جدی دستیابی به توافق برشمرد:

رویکرد آژانس به مسائل باید فنی و به دور از فشارها و القائات دیگران باشد و ما معتقدیم بدون مختومه شدن پرونده‌های ایران، دستیابی به توافق امکان‌پذیر نیست.

رئیسی با انتقاد از درخواست قطعنامه شورای حکام علیه ایران بوسیله سه کشور اروپایی همزمان با مذاکرات هسته‌ای، این رویکردها را غیرسازنده و موجب پیچیده‌تر شدن مسائل دانست:

آژانس انرژی اتمی با نظارت و بازرسی‌های خود 15 بار به طور رسمی به اینکه فعالیت‌های ایران بر اساس تعهدات و به دور از انحراف است، اذعان کرده است.

وی رویکرد دوگانه آژانس به فعالیت‌های مخرّب هسته‌ای رژیم صهیونیستی را نشانه ای از سیاست‌زدگی برشمرد.

رئیسی فعالیت‌های منطقه‌ای ایران را صلح‌آفرین و عامل جلوگیری از سرایت تروریسم به اروپا خواند:

اینکه امروز در فرانسه با آرامش انتخابات برگزار می‌کنید به علت تلاش‌های جمهوری اسلامی برای نابودی تروریسم در منطقه است.

در این دیدار امانوئل ماکرون پیشنهادهایی برای مذاکرات جاری مطرح کرد:

این یک واقعیت است که در شرایطی که آژانس عمل به تعهدات از طرف ایران را به طور کامل اعلام کرد، آمریکا در سال 2018 از برجام خارج شد و طرف‌های اروپایی نیز نتوانستند به تعهدات خود مبنی بر استفاده ایران از منافع اقتصادی توافق عمل کنند.

رئیس‌جمهور فرانسه استمرار کار برای پیشرفت در توافق هسته‌ای را لازم دانست:

ایران و آژانس با همکاری یکدیگر قادر به حل پرونده‌های موجود هستند و ما در این زمینه فشار سیاسی به آژانس وارد نخواهیم کرد.

ماکرون با دعوت از رئیس‌جمهور ایران  برای سفر به فرانسه افزود:

می‌توانیم بر روی گسترش روابط دوجانبه و مسائل اقتصادی و منطقه همکاری‌های خود را افزایش دهیم.

امانوئل مکرون، رییس جمهور فرانسه پس از دیدار با سید ابراهیم رئیسی، رییس جمهور ایران گفت که از فرصت این دیدار استفاده کرده و درباره حقوق زنان صحبت کرده است.

مکرون در پاسخ به خبرنگار  شبکه بی‌بی‌سی در این باره گفت:

من خیلی روشن گفتم که ما از حقوق بشر دفاع می‌کنیم و به خصوص حقوق زنان البته در مورد برجام هم مفصل صحبت کردیم ولی بر روی این مسئله تاکید کردم که این خیلی مهم است و اعتبار ایران مطرح است و این که آنها باید این مسئله را حل کنند.

  •  

رئیس جمهور ایران در دومین روز حضور خود در نیویورک با شارل میشل، رئیس بلژیکی شورای اروپا در هتل محل اقامت خود دیدار و گفت‌و گو کرد.

در دیدار رییسی و  شارل میشل، جوسپ بورل مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و انریکه مورا معاون وی نیز حضور داشتند.

 

254

سید ابراهیم رئیسی در این دیدار گفت:

تلاش‌ها برای عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی کشورها نمی‌تواند برای این رژیم امنیت‌آفرین باشد.
او اعمال تحریم علیه کشورها را از جمله اقدامات ضدانسانی و ناقض حقوق بشر برشمرد:

تحریم ایران نقض ناروای حقوق ۸۰ میلیون ایرانی و از مصادیق جدی نقض حقوق بشر است.
رئیسی با اشاره موضوع مذاکرات هسته‌ای و لزوم ارائه تضمین‌های اعتمادآفرین اظهار داشت:

این آمریکایی‌ها بودند که از توافق خارج شدند و از سوی دیگر کشورهای اروپایی نیز به تعهدات خود در قبال ایران عمل نکردند، بنابراین ایران حق دارد که تضمین‌های اعتمادآور مطالبه کند.
رئیس جمهور ایران حل و فصل مسائل پادمانی را یکی از مقدمات دستیابی به توافق درباره مسائل هسته‌ای عنوان کرد:

اگر مسائل پادمانی حل نشود چه تضمینی وجود خواهد داشت که در فردای توافق دوباره سه کشور اروپایی اقدام به پیشنهاد و پیگیری صدور قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران نکنند بنابراین مطالبات ایران برای حل مسائل پادمانی کاملاً منطقی است. تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران ما را متوقف نکرده و نخواهد کرد و روند رشد و پیشرفت کشورمان را با قوت ادامه خواهیم داد.
او راهکار رفع مشکلات فلسطینیان را اجرای پیشنهاد جمهوری اسلامی مبنی بر برگزاری همه‌پرسی با حضور همه فلسطینیان دانست:

همانگونه که تلاش‌ها و توافق‌های مختلف همچون شرم‌الشیخ، کمپ‌دیوید و اسلو نتوانستند حقوق مردم فلسطین را تأمین کنند تلاش‌ها برای عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی کشورها نیز نمی‌تواند برای این رژیم امنیت‌آفرین باشد و تنها یک راهکار عادلانه و منطقیِ جامع می‌تواند حقوق فلسطینیان را تأمین و صلح را برقرار کند.
رئیسی گفت:

راهکار رفع مشکل افغانستان کمک به شکل‌گیری دولتی فراگیر با حضور همه گروه‌ها و اقوام در این کشور است و مشکلات یمن نیز صرفاً با توقف تهاجم به این کشور و شکست محاصره به عنوان مقدمه آغاز گفتگوهای یمنی-یمنی قابل حل و فصل است.
شارل میشل، رئیس شورای اروپا نیز در این دیدار با بیان این که با نظر رئیس جمهورایران درباره عدم استفاده از موضوع حقوق بشر به عنوان یک ابزار سیاسی کاملاً موافق است گفت:

اتحادیه اروپا تلاش کرده با نزدیک کردن نظرات زمینه را برای احیای توافق هسته‌ای فراهم کند و در این مسیر موضوع تحریم‌ها علیه ایران را همواره به عنوان یکی از نگرانی‌های جدی جمهوری اسلامی لحاظ کرده است. اتحادیه اروپا امیدوار است در موضوع توقف درگیری‌ها و صلح در یمن، تشکیل دولت جدید و برقراری ثبات در عراق، برقراری صلح در فلسطین، توقف جنگ در اوکراین و تشکیل دولت فراگیر در افغانستان از کمک‌های جمهوری اسلامی ایران بهره‌مند شود.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان