ملت دین‌ستیزی را تحمل نمی‌کند | اسپادانا خبر
 
 
شنبه، 1 ارديبهشت 1403 - 11:15

ملت دین‌ستیزی را تحمل نمی‌کند

شماره: 21783
Aa Aa

نهی از منکر یک واجب شرعی است اما نباید منجر به ترویج بغض و کینه در جامعه شود| نمی‌شود کسی به نام زهرای مرضیه(س) مزین باشد اما روسری از سر بردارد.

سید احمد علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی،
ملت دین‌ستیزی را تحمل نمی‌کند

سید احمد علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در خطبه نماز جمعه مشهد اظهار داشت:

جنایات و نابکاری‌هایی که این روزها از صهیونیست‌های درنده و جانور در مسجدالاقصی رخ داد جنایاتی است که در تاریخ سلطه شیطانی صهیونیسم بر سرزمین مقدس فلسطین بی‌سابقه بوده است.

به گزارش اسپادانا خبر، وی افزود:

مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران نظام تکلیف بی‌حجابی را روشن کردند و اعلام کردند که هم «حرام سیاسی» و هم «حرام دینی» است. دلیل اطلاق این وصف نیز آن بود که اگر گناهی در عرصه جامعه صورت گرفت به این جهت که در راستای منافع دشمن است حرام سیاسی نیز محسوب می‌شود.

علم الهدی با بیان اینکه دشمن از ترویج بی‌حجابی در جامعه ما دو نفع دارد گفت:

همه تلاش دشمن این است که هویت جامعه دینی ما از دست برود و دیگر در این کشور نظام دینی حاکم نباشد. جمهوری اسلامی بزرگ‌ترین مانع و سنگلاخ مسیر استکبار جهانی است زیرا در آن دین محور امور است اما اگر بی‌حجابی در این جامعه گسترده شد و زنان ما بی‌حجاب شدند هویت دینی از جامعه حذف و جبهه ضداستکباری تضعیف و سفره دین از این کشور برچیده می‌شود. اگر هم جوان ما بی‌دین شد دیگر نمی‌توان انتظار داشت که استکبارستیز باشد. ملت ما یک ملت انقلابی است. تا پیش از انقلاب و در دوران ستم‌شاهی بی‌حجابی در کشور ما یک امر مرسوم بود اما یک تفاوت عمده وجود داشت و اینکه این ملت برای برپایی حجاب سرمایه‌گذاری انسانی نکرده و خانواده‌ها شهید نداده بودند. پس از انقلاب با این سرمایه‌گذاری‌های انسانی دیگر شرایطی به وجود آمده که ملت، دین‌ستیزی را تحمل نمی‌کند. در سال‌های اخیر بیشترین نامی که بر دختران ما گذاشته‌ شده نام مبارک «زهرا» است. دختران ما دلداده فاطمه اطهر(س) هستند و نمی‌شود کسی به نام زهرای مرضیه(س) مزین باشد اما روسری از سر بردارد. اینجاست که هیچ‌ کس رضایت نمی‌دهد با بی‌حجابی خود به مصاف فاطمه زهرا(س) و علی ابن موسی‌الرضا(ع) برود.

وی اتخاذ برنامه در عرصه فعالیت‌های فرهنگی را یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر خواند:

نهی از منکر یک واجب شرعی است اما باید با برنامه آن را اجرا کرد. دلدادگان به ساحت دین باید به‌صورت گروهی و در قالب برنامه، وابسته به ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر و کارگروه حجاب عمل کنند تا گسترش حق و هدایت افراد به‌گونه‌ای مؤثر اتفاق بیفتد و منجر به ترویج بغض و کینه در جامعه نشود. دستگاه‌های مسئول هم باید با برنامه عمل کنند. اگر می‌خواهید عواطف دین‎مدارانه مردم به هیجان درنیاید و تحرکات غیرمعقول در جامعه صورت نگیرد باید مسئولان نظام برای حل مشکل بدحجابی دین‌‎‌ستیزانه برنامه داشته باشند. برنامه تکلیف همه دستگاه‌ها است؛ از دستگاه اجرایی و قانون‌گذاری کشور گرفته تا دستگاه قضایی.

برچسب ها: 
نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان