کتب درسی متناسب با جنسیت متفاوت می شود | اسپادانا خبر
 
 
شنبه، 8 ارديبهشت 1403 - 22:25

کتب درسی متناسب با جنسیت متفاوت می شود

شماره: 23963
Aa Aa

وضعیت مدارس و دانش آموزان ما نسبت به کشورهای دیگر به مراتب بهتر است| نگاه انقلاب به زن و دختر در ایران حقیقتا یک سرمایه بزرگ است.

وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران؛
کتب درسی متناسب با جنسیت متفاوت می شود

رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران در آیین اختتامیه جشنواره ملی بهیندخت اظهار کرد:

سند تحول بنیادین می‌گوید باید کتب درسی را متناسب با جنسیت دختران و پسران متفاوت کنیم و باید فرهنگ حیا را در سراسر جامعه نهادینه کنیم.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از ایسنا، او  با بیان اینکه امروز دختر داشتن برای خانواده‌ها مایه برکت تلفقی می‌شود و اسلام می‌گوید دختر رحمت و پسر ولی نعمت است افزود:

غرب با ظهور انقلاب اسلامی و انتشار دیدگاه اسلامی ما درباره زن به تمام معنا رسوا شد. پس از انقلاب دختران و زنان بی آنکه ابزار شده و شان آنها زیر سؤال رفته باشد به متن اداری جامعه آمدند. این پیام مهم و خطرناکی برای غرب بود از این جهت که گروهی به دنبال استفاده ابزاری از نجابت و طراوت زنان و دختران بودند و هستند اما در دیدگاه اسلامی ما زن تا جایی پیش می‌رود که امام خمینی وقتی به خانمش نامه می‌داد از لفظ تصدقت استفاده می‌کرد. این نگاه به زن و دختر در کشور ما حقیقتا یک سرمایه بزرگ است. حضور ۸ میلیون دانش آموز دختر در سراسر کشور که تقریبا نیمی از دانش آموزان ما را تشکیل می‌دهند و بالغ بر ۵۵۰ هزار معلم خانم در سراسر کشور نشان می‌دهد که این کشور مادران نجیب و مهربان برای آینده تربیت می‌کند. مادران آینده در حال تربیت هستند.

صحرایی با اشاره به توجه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد:

این سند نظام تعلیم و تربیت ما است. گرچه وضعیت مدارس و دانش آموزان ما نسبت به کشورهای دیگر به مراتب بهتر است اما آنچه انقلاب از ما می‌خواهد خیلی فراتر از آن است. خانواده باید از طریق مدرسه آموزش ببیند. بالغ بر ۱۲۰ هزار مدرسه در کشور وجود دارد و نظام تربیت ما باید از مدرسه‌ها متحول شود. اگر ما هر آرزوی خوبی برای کشور داریم باید بذر آن در مدرسه بیافشانیم حتی اگر می‌خواهیم سواد جدید با مفاهیم نوین به خانواده دهیم باید از مدرسه این را انجام دهیم. مدرسه قوی است که ایران قوی را می‌سازد. قریب به دو سوم یا سه چهارم کارمندان شاغل زن کشور در آموزش و پرورش هستند. ما باید برای امور زنان و خانواده آموزش و پرورش و انجمن اولیاء و مربیان سازمان مستقل و قوی و ملی طراحی کنیم تا نقش آنها را به خوبی در جامعه نشان دهیم. بدین منظور در تلاش برای ارتقای این جایگاه هستیم.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان