۱۴ هزار و ۵۶۶ نفر از مخلان نظم و انضباط بازار دستگیر شدند | اسپادانا خبر
 
 
پنجشنبه، 6 ارديبهشت 1403 - 11:15

۱۴ هزار و ۵۶۶ نفر از مخلان نظم و انضباط بازار دستگیر شدند

شماره: 18431
Aa Aa

۸۶ کانال در زمینه معاملات فردایی با بیش از ۷۵ هزار نفر عضو شناسایی و ۵۷ متهم دستگیر شده اند. در یک گروه بالغ بر ۳ تن طلای صوری معامله می‌شد.

سخنگوی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران؛
۱۴ هزار و ۵۶۶ نفر از مخلان نظم و انضباط بازار دستگیر شدند

مهدی حاجیان، سخنگوی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از دستگیری ۱۴۵۶۶ نفر از مخلان بازار و ۵۷ معامله‌گر فردایی و ۱۳۸ دلال ارز خبر داد.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از مهر، او در یک نشست خبری گفت:

در سه‌ماهه ابتدایی سال بیش از ۱۶۰ تن مواد مخدر کشف شده است. اگر شرایط و زیرساخت‌ها فراهم باشد کمتر از یک هفته اکثر معتادان متجاهر را جمع‌آوری و به کمپ‌ها تحویل دهیم‌.

سخنگوی ناجا با اشاره به طرح عادلانه کردن یارانه‌ها از سوی دولت بیان کرد:

قرارگاه مبارزه با جرایم اقتصادی تشکیل شده و از ابتدای سال در حوزه مبارزه با احتکار بیش از ۱۵ هزار تن آرد و گندم کشف و ۸ هزار و ۷۰۰ تن برنج و ۷ هزار و ۱۷۶ تن روغن احتکار شده کشف شد.

وی با اشاره به اینکه ۷ هزار و ۱۱۳ نفر متهم در خصوص کالاهای احتکاری و قاچاق شناسایی و دستگیر شدند گفت:

ارزش ریالی این کالاها ۳۰ هزار میلیارد ریال بوده است. بیش از ۷ میلیون و ۳۱۸ هزار و ۲۷۴ عدد دارو ، بیش از ۴۲۵ هزار قطعات و تجهیزات پزشکی و بیش از ۱۲ میلیون کیلوگرم مواد خوراکی به ارزش ۴۰ هزار میلیارد ریال کشف و ۱۴ هزار و ۵۶۶ نفر از مخلان نظم و انضباط بازار هم دستگیر شدند.

وی با اشاره به اینکه ۸۶ کانال در زمینه معاملات فردایی شناسایی شد که بیش از ۷۵ هزار نفر در این کانال‌ها عضو بودند گفت:

۵۷ متهم در این خصوص دستگیر شدند. در یک گروه بالغ بر ۳ تن طلای صوری معامله می‌شد.

او ادامه داد:

۲ نفر از سرکرده‌های اصلی معاملات فردایی و ۳۰ نفر از سرشبکه‌ها دستگیر و بیش از ۴۰ میلیون کانال ارز شناسایی و ۱۳۸ نفر در حوزه ارز شناسایی و دستگیر شدند. همچنین ۲۰۰ نفر در زمینه بازار طلا شناسایی و دستگیر شدند.

حاجیان با اشاره به طرح‌های عملیاتی پلیس فتا علیه مجرمان سایبری لایوهای غیراخلاقی گفت:
قانون می‌گوید هرکسی به اشاعه منکرات و انتشار عکس‌ها و مطالب خلاف عفت عمومی بپردازد مستحق حبس ۳ ماه تا ۲ سال است، پلیس با این افراد برخورد قاطع می‌کند. انتشار فیلم‌های دوربین مداربسته که نشان دهنده سرقت و یا آزار و اذیت فردی باشد جرم است و پلیس با این افراد برخورد می‌کند. برخی از افرادی که مورد سرقت قرار می‌گیرند از اینکه فیلمشان در فضای مجازی منتشر می‌شود گلایه مند هستند و می‌گویند که آبرو آنها رفته است.
نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان