ایران به‌وضوح تحریم ها را دور می‌زند | اسپادانا خبر
 
 
شنبه، 29 فروردين 1405 - 0:32

ایران به‌وضوح تحریم ها را دور می‌زند

شماره: 27402
Aa Aa

او می گوید «تحریم‌های کارکردی ندارند. تحریم‌های غرب علیه برنامه هسته‌ای ایران بی‌اثر هستند و این کشور با یافتن راه‌هایی برای دورزدن آن‌ها رشد عظیمی در برنامه هسته‌ای خود داشته است.

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی؛
ایران به‌وضوح تحریم ها را دور می‌زند

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگو با شبکه خبری بلومبرگ گفت:

«تحریم‌های کارکردی ندارند. ایران به‌وضوح آن‌ها را دور می‌زند. برنامه هسته‌ای ایران – به ویژه از ۲۰۱۸ – رشد عظیمی داشته و سرعت بیشتری گرفته است.»

گروسی مدعی است که پس از کش‌وقوس‌های فراوان از سوی آمریکا جناح‌های مختلفی در ایران اکنون در حال بحث بر سر این هستند که آیا ایران باید برای تضمین امنیت خود به سلاح بازدارنده هسته‌ای دست پیدا کند یا نه.

بلومبرگ می‌نویسد:

«ایران تنها کشوری نیست که چنین نگرانی‌هایی دارد... در جهانی که روزبه‌روز ناامن‌تر می‌شود کشورهای بیشتری از خود می‌پرسند که آیا آنها نیز به یک بازدارنده هسته‌ای نیاز دارند یا خیر.»

گروسی می‌گوید:

«چند سال پیش بحث درباره سلاح‌های هسته‌ای یک تابو بود اما اکنون این گفت‌وگوها در برخی کشورها در حال انجام است و این یعنی فرسایش مداوم هنجارها.»

او می گوید:

تحریم‌های غرب علیه برنامه هسته‌ای ایران بی‌اثر هستند و این کشور با یافتن راه‌هایی برای دورزدن آن‌ها رشد عظیمی در برنامه هسته‌ای خود داشته است.

 

منبع| ایسنا

 

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان