برای حمله به ایران عجله ندارم

رئیسجمهور ایالات متحده میگوید که به نظر او ایران خواهان گفتوگو است و هیچ «عجلهای» برای اقدام نظامی علیه آن نیست.
به گزارش اسپادانا خبر، دونالد ترامپ در دیدار با جورجا ملونی، نخستوزیر ایتالیا در پاسخ به سوالی درباره گزارش نیویورک تایمز که اعلام کرده او حمله اسرائیل به ایران را متوقف کرده است گفت:
«نمیگویم در این قضیه نقش داشتم. من عجلهای برای انجام آن ندارم زیرا فکر میکنم ایران این شانس را دارد که کشوری بزرگ باشد».
رئیسجمهور ایالات متحده در بخش دیگری از اظهارات خود گفت:
من میخواهم که ایران در آرامش باشد و دوست دارم این نخستین گزینه من باشد. گزینه دوم برای ایران خیلی بد خواهد شد. فکر میکنم ایران خواهان گفتوگو است. امیدوارم که بهدنبال گفتوگو باشد. برای آنها خیلی خوب خواهد شد اگر این کار را انجام دهند. دوست دارم ببینم که ایران در آینده شاهد شکوفایی خواهد بود. من مردم ایران را میشناسم. آنها مردمی فوقالعاده هستند. همیشه باهوش و دارای انرژی بوده و موفق هستند. من نمیخواهم کاری انجام دهم که آسیبی به کسی بزند. ما نمیخواهیم از ایران، صنعت یا سرزمینشان را از آنها بگیریم؛ فقط میخواهیم سلاح هستهای نداشته باشند.