ترامپ قاتل شهید سلیمانی است | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 8 فروردين 1404 - 13:25

ترامپ قاتل شهید سلیمانی است

شماره: 27232
Aa Aa

رئیس‌جمهور، خود و دوستانشان در دولت را به سمتی ببرند که بر اساس فرامین حضرت آقا کار را پیش ببرند؛ برخی دومرتبه دوقطبی مذاکره درست کرده اند. سندی که ترامپ امضا کرده به معنای خلع سلاح ایران است. اینکه حضرت آقا می‌فرمایند مذاکره شرافتمندانه نیست، خب نیست.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی؛
ترامپ قاتل شهید سلیمانی است

رئیس مجلس شورای اسلامی در ششمین همایش ویژه فرماندهان و کارکنان ستاد فرماندهی سپاه پاسداران گفت:

دیروز، مقام معظم رهبری شفاف و روشن درباره «مذاکره» موضع گرفتند؛ خب معنای وفاق همین جا است. توقع و مطالبه من این است که طبق فرمایش حضرت آقا، رئیس‌جمهور خود و دوستانشان در دولت، [کار] را به سمتی ببرند که بر اساس این فرامین، موضوعات را پیش ببرند.

به گزارش اسپادانا خبر، وی افزود:

در این بخش دوقطبی هم نباید درست شود که بگوییم موافق و مخالف مذاکره [هستیم]. از دیشب برخی در جبهه انقلاب دست فرمانی گرفته‌اند که دومرتبه دوقطبی «مذاکره بله»، «مذاکره نه» درست کنند اما ماهیت صحبت‌های حضرت آقا با این صحبت‌ها متفاوت است. آقا اشاره کردند که مذاکره طبیعی است، مگر در دولت شهید رئیسی با اروپا مذاکره نمی‌کردند؛ نباید انسداد ایجاد کرد. آقا فرمودند ما با [آمریکا]مذاکره نمی‌کنیم؛ این روشن و تمام شد؛ معنایش این نیست که با بقیه مذاکره نمی‌کنیم.

محمدباقر قالیباف ادامه داد:

از من سؤال شد بین «هریس» و «ترامپ» فرقی وجود دارد؟ گفتم بله، ترامپ قاتل شهید سلیمانی است، مگر می‌شود بی تفاوت باشیم، حتی بین این دو نفر. اینکه حضرت آقا می‌فرمایند شرافتمندانه نیست، خب نیست. موضوع دیگر هسته‌ای نیست، گفتند هسته‌ای، موشکی، سلاح‌های متعارف و نامتعارف؛ اینها به معنی خلع سلاح کردن جمهوری اسلامی است یعنی از قبل یک متنی را یک طرفه گذاشته‌اند، آنوقت که یک طرفه نبود هم متن را پاره کرده و رفتند، تازه می‌گویند من دوست ندارم اینها را اجرا کنم اما خودت داوطلبانه بپذیر.

رئیس مجلس با بیان ان که سندی که ترامپ امضا کرده به معنای خلع سلاح ایران است اظهار داشت:

وقتی حرف از وفاق می‌زنیم یعنی دولت و مجلس و همه را [می‌گوییم]. باید همه چیز را برای مردم تبیین کنیم که [آمریکا]چه نوشته و چه چیزی را از ما می‌خواهد.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان