ما ضامن اموال مردم هستیم | اسپادانا خبر
 
 
يكشنبه، 26 بهمن 1404 - 12:15

ما ضامن اموال مردم هستیم

شماره: 28508
Aa Aa

همه تلاشمان این باشد به هر قولی که دادیم عمل کنیم| وثایق منقول را هم از مردم قبول کنید؛ هیچ خسارتی به اموال منقول مردم که وثیقه گذاشته‌اند نباید وارد شود.

محسنی اژه‌ای در جلسه شورای قضایی استان خراسان شمالی؛
ما ضامن اموال مردم هستیم

محسنی اژه‌ای طی سخنانی در جلسه شورای قضایی استان خراسان شمالی اظهار کرد:

در جریان سفر استانی خراسان شمالی بالغ بر ۴۵۹ میلیارد تومان اعتبار به منظور تجهیز مراکز و مراجع قضایی این استان در نظر گرفته شد. 

به گزارش اسپادانا خبر، او گفت:

مردمی که نامه می‌دهند و یا با مقام‌های قضایی دیدار می‌کنند توقع و انتظار دارند؛ کار آن‌ها با عنایت ویژه رسیدگی شود.

وی با بیان این که ما ضامن اموال مردم هستیم و نباید اجازه دهیم به اموال آن‌ها آسیبی برسد اظهار داشت:

لازم است که در زمینه تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیفی موجود در پارکینگ‌های استان خراسان شمالی علاوه بر سرکشی‌های منظم، اقدامات فوری و پیگیری‌های جدی صورت گیرد. 

 او گفت:

هر قولی دادیم همه تلاشمان این باشد که به آن عمل کنیم.

وی خواستار حل مسائل مربوط به خانواده با صلح و سازش شد:

ضرورت دارد از همه ظرفیت‌های مردمی برای حل و فصل اختلافات و صلح و سازش به ویژه در مقوله‌های مرتبط با امور خانواده، توهین، نزاع و ... استفاده شود و انجام این قبیل اقدامات، صرفاً منحصر به شورا‌های حل اختلاف نباشد.  عمده پرونده‌های حوزه خانواده که در دادگاه برای آنها حکم صادر می‌شود به صورت کامل حل و فصل نمی‌شوند؛ در این قبیل موارد باید تا حد امکان اختلافات را با صلح و سازش به سرانجام رساند. 

او گفت:

وثایق منقول را هم از مردم قبول کنید؛ هیچ خسارتی به اموال منقول مردم که وثیقه گذاشته‌اند نباید وارد شود. مسئولان ذی‌صلاح در مراکز و مراجع قضایی، باید در نگهداری از وثایق منقول اخذ شده، دقت و مراقبت بسیار زیادی داشته باشند تا مبادا آسیب و صدمه‌ای بر این وثایق وارد آید. 

 

منبع| قوه قضاییه

 

 

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان