ما قدرتمندتر از گذشته شده‌ایم | اسپادانا خبر
 
 
دوشنبه، 26 خرداد 1404 - 13:58

ما قدرتمندتر از گذشته شده‌ایم

شماره: 27782
Aa Aa

قدرت جمهوری اسلامی ایران دست نخورده و دشمن توان آسیب زدن به سیستم آفندی ما را ندارد. تهدیدات مطرح شده علیه جمهوری اسلامی بدون پایه است و آسیب پذیری دشمن نسبت به گذشته بیشتر شده است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران؛
ما قدرتمندتر از گذشته شده‌ایم

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت:

سردار حاجی‌زاده در جلسه کمیسیون بیان کرد تهدیدات مطرح شده علیه جمهوری اسلامی، بدون پایه است و آسیب پذیری دشمن نسبت به گذشته بیشتر شده و دشمن توان آسیب زدن به سیستم آفندی جمهوری اسلامی را ندارد.

به گزارش اسپادانا خبر، ابراهیم رضایی با اشاره به دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با سردار حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت:

در این جلسه، سردار حاجی‌زاده ضمن ارائه گزارشی از اقدامات، برنامه‌ها و رویکردهای نیروی هوافضای سپاه و تشریح آخرین وضعیت منطقه به لحاظ امنیتی و نظامی و مواضع دشمن، گزارشی از توانایی‌های دفاعی جمهوری اسلامی به ویژه در حوزه موشکی و پهپادی ارائه کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد:

سردار حاجی‌زاده عملیات‌های وعده صادق ۱ و ۲ را تشریح کرد و گفت که عملیات وعده صادق ۲ بزرگترین عملیات موشکی جهان بود که در آن بیش از ۷۵ درصد موشک‌ها به هدف خورد و موفق بود و دشمن صهیونیستی هم قادر به ایستادگی و مقاومت و مهار این حمله نبود.

رضایی افزود:

سردار حاجی‌زاده با اشاره به تهدیدات اخیر دشمنان گفت که این تهدیدات مطرح شده علیه جمهوری اسلامی، بدون پایه است و آسیب پذیری دشمن نسبت به گذشته بیشتر شده و دشمن توان آسیب زدن به سیستم آفندی جمهوری اسلامی را ندارد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد:

سردار حاجی‌زاده در پاسخ به تبلیغات دشمن مبنی بر اینکه ایران ضعیف شده گفت که این تبلیغات ساخته و پرداخته رسانه‌های عبری و غربی است و تاکید داشت که قدرت جمهوری اسلامی ایران دست نخورده و ما قدرتمندتر از گذشته شده‌ایم.

رضایی تاکید کرد:

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هم در این جلسه نظرات و دیدگاه‌های خودشان را بیان کردند و ضمن تجلیل از خدمات، مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های نیروی هوافضای سپاه، بر حمایت قاطع از این نیرو و پشتیبانی از آن تاکید کردند.

 

منبع| تسنیم

برچسب ها: 
نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان