پایگاه‌های آمریکا در بحرین منهدم شد | اسپادانا خبر
 
 
چهارشنبه، 13 اسفند 1404 - 8:58

پایگاه‌های آمریکا در بحرین منهدم شد

شماره: 29658
Aa Aa

در این حمله ۲۰ فروند پهپاد و ۳فروند موشک به اهداف مورد نظر اصابت کرده و ساختمان اصلی فرماندهی و ستاد پایگاه هوایی امریکا منهدم و مخازن سوخت آن به آتش کشیده شد.

ادامه وعده صادق۴ در منطقه شیخ عیسی بحرین؛
پایگاه‌های آمریکا در بحرین منهدم شد

رروابط عمومی سپاه در اطلاعیه شماره ۱۳ عملیات وعده صادق ۴ اعلام کرد:

موج چهاردهم عملیات وعده صادق۴ نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شد و طی حمله گسترده پهپادی و موشکی پایگاه هوایی آمریکا در منطقه شیخ عیسی بحرین مورد هدف قرار گرفت.

به گزارش اسپادانا خبر، در این اطلاعیه آمده است:

موج چهاردهم عملیات وعده صادق۴ نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سحرگاه امروز طی حمله‌ی گسترده پهپادی و موشکی پایگاه هوایی آمریکا در منطقه شیخ عیسی بحرین را مورد هدف قرار داد.

در این حمله ۲۰ فروند پهپاد و ۳فروند موشک به اهداف مورد نظر اصابت کرده و ساختمان اصلی فرماندهی و ستاد پایگاه هوایی امریکا منهدم و مخازن سوخت آن به آتش کشیده شد که زبانه های آتش و دود توجه همگان را به خود جلب کرد.

منابع خبری نیز اعلام کردند که پایگاه‌های آمریکایی در بحرین در معرض حملات موشکی قرار گرفته است.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره  چندین انفجار در بحرین رخ داده است.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان