پرونده‌های امنیتی با سرعت بررسی می‌شوند | اسپادانا خبر
 
 
چهارشنبه، 18 تير 1404 - 23:19

پرونده‌های امنیتی با سرعت بررسی می‌شوند

شماره: 28164
Aa Aa

او توصیه کرده افراد از پرونده‌های قابل گذشت تا حد امکان گذشت کنند تا فرصت بیشتری برای رسیدگی فوری به پرونده‌های امنیتی فراهم شود.

محسنی اژه ای رئیس قوه قضائیه اعلام کرد؛
پرونده‌های امنیتی با سرعت بررسی می‌شوند

نیروهای مسلح ایران آمادگی خود را حفظ کردند و ملت ایران عملیات روانی دشمن را خنثی کرد.

محسنی اژه ای رئیس قوه قضائیه در یک گفتگوی تلویزیونی گفت:

امروز نیروهای مسلح ما وظایف خود را به‌خوبی انجام می‌دهند و هنوز تمام توان و امکانات خود را به کار نگرفته‌اند؛ این موضوع هم برای مردم و هم برای دشمنان کاملاً روشن است. 

به گزارش اسپادانا خبر، وی اظهار داشت:

با وجود از دست دادن سرداران بزرگ و باتجربه فرمانده کل قوا بلافاصله فرماندهان جدید را منصوب و جایگزین کرد و این امر نشان‌دهنده آمادگی، روحیه انقلابی و احساس مسئولیت بالاست. ملت ایران نیز با هوشیاری، ذکاوت، همدلی و انسجام مثال‌زدنی، وظایف خود را به بهترین شکل انجام می‌دهد و در برابر عملیات روانی دشمنان ایستادگی می‌کند. 

او با بیان این که پرونده‌های امنیتی به‌ویژه آن‌هایی که مرتبط با حمایت از رژیم غاصب یا فعالیت به‌عنوان ستون پنجم هستند با سرعت و دقت بیشتری رسیدگی خواهند شد گفت:

حمایت مردم در این زمینه بسیار مؤثر است. توصیه می‌شود افرادی که پرونده‌های قابل گذشت دارند با توجه به فضای همکاری و وحدت کنونی تا حد امکان گذشت کنند تا فرصت بیشتری برای رسیدگی فوری به پرونده‌های امنیتی فراهم شود.

او گفت:

برخی همکاران حتی در روزهای تعطیل و با وجود امکان دورکاری، برای تسریع در رسیدگی به این پرونده‌ها، به‌طور مستمر حضور دارند.

 اژه‌ای از مردم خواست مورد مشکوک دیدند سریعا گزارش دهند.

وی همچنین اعلام کرد:

رئیس‌جمهور فعلی آمریکا پاسخ آتش‌افروزی خود را دریافت خواهد کرد و همچون اسلافش به زباله‌دان تاریخ انداخته خواهد شد.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان