به مذاکرات با دشمن نباید دل ببندیم | اسپادانا خبر
 
 
سه شنبه، 1 ارديبهشت 1405 - 3:46

به مذاکرات با دشمن نباید دل ببندیم

شماره: 28570
Aa Aa

باید مسوولان در برابر تمامی توطئه‌های دشمنان هوشیار و آماده باشند| دشمنان به هیچ قراردادی پایبند نیستند و در حالی که ایران مشغول مذاکره بود اسرائیل با حمایت آمریکایی‌ها به خاک ایران تجاوز کرد.

امام جمعه موقت اصفهان در جمع نمازگران اصفهانی؛
به مذاکرات با دشمن نباید دل ببندیم

 امام جمعه موقت اصفهان در جمع نمازگران اصفهانی گفت:

به ثمر رسیدن طرح انتقال آب خلیج فارس به کارخانه‌های بزرگ اصفهان نشان از مدیریت جهادی در دولت‌های گذشته و همت مدیران فعلی است که امروز اجرا شد.

به گزارش اسپادانا خبر، سید احمد محمودی به درگذشت استاد محمود فرشچیان نیز اشاره کرد و افزود:

آثار ماندگار مذهبی این هنرمند نگارگر اصفهانی که نشان از ارادت وی به اهل بیت (ع) تا ابد در ذهن‌ها ماندگار خواهد شد.

خطیب موقت نماز جمعه اصفهان با اشاره به شکست دشمن در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی در عرصه‌های رسانه‌ای، نظامی و مدنی در برابر عزم ملت ایران ادامه داد:

باید مسوولان در برابر تمامی توطئه‌های دشمنان هوشیار و آماده باشند.

حجت الاسلام والمسلمین سید احمد محمودی گفت: 

به مذاکرات با دشمن نباید دل ببندیم چرا که آنها به هیچ قراردادی پایبند نیستند و شاهد بودیم که در حالی که ایران مشغول مذاکره بود اسرائیل با حمایت آمریکایی‌ها به خاک ایران تجاوز کرد.

امام جمعه موقت اصفهان، حمایت از محور مقاومت را یکی از عوامل پیروزی ایرانی‌ها در جبهه حق علیه باطل دانست.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان