در میانه جنگ تمام عیار قرار گرفته ایم | اسپادانا خبر
 
 
پنجشنبه، 3 ارديبهشت 1405 - 13:39

در میانه جنگ تمام عیار قرار گرفته ایم

شماره: 28655
Aa Aa

خطیب جمعه تهران گفته لایه اصلی این جنگ ترکیبی نبرد هویتی است؛ دشمن درصدد استحاله هویتی ملت ماست و به هویت دینی و تاریخی ما با شبهه سازی و شهوت انگیزی و مخدوش کردن آثار و نمادها حمله کرده است.

اقدام سه کشور اروپایی لکه ننگ بود؛
در میانه جنگ تمام عیار قرار گرفته ایم

محمد جواد حاج علی اکبری در خطبه‌های نماز جمعه پایتخت گفت:

یکی از مصادیق تقوا حفاظت از سرمایه‌ها است. 

به گزارش اسپادانا خبر، خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه خداوند متعال شناسه هویتی امت اسلامی را با بندگی جمعی معرفی می‌کند گفت:

مساله برخورد با کفار و مهرورزی با امت اسلامی در سوره مبارکه فتح مطرح می‌شود به نحوی که امت اسلامی در رکوع، سجود و حرکت در نماز جمعه شناخته می‌شود بنابراین مسجد می شود پایگاه رحمت و اخوت. مسجد هم سنگر مقاومت است هم نماد سخت تمدن اسلامی. 

وی ادامه داد:

مسجد یک بنا در میان بناها نیس  و حتی یک محیط برای برگزاری نماز نیست؛ مسجد مقر اصلی ولایت الهی در جامعه است و کار ویژه مسجد در پرتوی یاد خدا و ذکر حق و رکوع و سجده جمعی سازمان دهی اجتماعی مومنان است که خداوند متعال آن را بسیار دوست دارد.  مرکز تربیت اصلی مومن مجاهد تراز مسجد است. ما در تاریخ معاصرمان اعجاز مسجد را تجربه کرده ایم؛ در انقلاب اسلامی که برخاسته از مساجد بود و در دفاع مقدس و در مقابله با فتنه ها ما طعم شیرین زیست مسجدی و تربیت مسجدی و تعاون مسجدی را دیده ایم. 

حاج علی اکبری گفت:

اگرچه از دهه هفتاد باغفلتی که اتفاق افتاد به تدریج نقش مسجد کمرنگ شد که اگر مورد بی مهری خانه های خدا قرار نمی گرفتند ما حال و روز دیگری داشتیم امروز بعد از سال ها نهضت بازگشت به مسجد آغاز شده است و این بشارت بزرگی است. هم مورد توجه نخبگان و هم مسئولان و همه قرار گرفته است و همه فکر می کنند که باید دوباره به مسجد بازگردیم. این یک فرصت ممتازی است که امروز در دسترس ما است مخصوصا در این روزگار که ما در میانه یک جنگ ترکیبی تمام عیار قرار گرفته ایم. لایه اصلی این جنگ ترکیبی نبرد هویتی است و دشمن درصدد استحاله هویتی ملت ما است و به این امید بسته است و به هویت دینی و هویت تاریخی ما با شبهه سازی و شهوت انگیزی با تحریف هویت تاریخی و مخدوش کردن آثار و نمادها حمله کرده است. سنگر های اصلی مقاومت امت در برابر این جنگ خطرناک هویتی مسجد است. ما با مسجد می توانیم از این هویت الهی و قدسی و ایرانی و ایمانی خودمان صیانت کنیم. 

حاج علی اکبری ادامه داد:

«نقطه کانونی این اتحاد، ایران قوی است؛ ایرانی که تنها یک جغرافیا نیست، بلکه یک تمدن پویا و دیرینه است که درهم‌تنیده از اسلام ناب محمدی(ص)، هویت ملی و انقلاب اسلامی است. همین مبنا باعث شده که در منطقه نیز جبهه مقاومت حول محور این آرمان شکل بگیرد؛ از یمن و حزب‌الله گرفته تا جهاد اسلامی و حشدالشعبی. امروز هم جوانان سوریه آماده‌اند تا در آینده نزدیک میدان‌دار آزادی سرزمینشان باشند. این همه نشان می‌دهد که اتحاد مقدس ایران الگوی جهان اسلام است.»

وی در ادامه به تأکیدات اخیر رهبر معظم انقلاب درباره «اتحاد مقدس امت اسلامی» اشاره کرد و گفت:

«رهبر عزیز ما بارها توصیه کرده‌اند که اتحاد ملی و انسجام اسلامی، سپر پولادین ملت ایران در برابر جبهه استکبار است. این اتحاد یک عطیه بزرگ الهی و سرمایه‌ای بی‌بدیل است که باید آن را شکرگزار باشیم و حفظ کنیم. نگاه رهبر انقلاب متفاوت است؛ ایشان نمی‌فرمایند مردم تازه با هم متحد شوند، بلکه می‌فرمایند این نعمت موجود را پاس بدارید و تقویت کنید. اتحاد مقدس یک همگرایی آگاهانه و عمیق حول محور آرمان‌ها و منافع ملی برای تحقق ایران قوی است. این اتحاد مقطعی نیست، بلکه یک امر راهبردی است که می‌تواند زمینه‌ساز ظهور باشد. در برابر جبهه متحد کفر از یک‌سو و برای تقویت رحمت و اخوت درونی از سوی دیگر، این اتحاد مقدس معنا و اهمیت می‌یابد. نقطه کانونی این اتحاد، ایران قوی است؛ ایرانی که تنها یک جغرافیا نیست، بلکه یک تمدن پویا و دیرینه است که درهم‌تنیده از اسلام ناب محمدی(ص)، هویت ملی و انقلاب اسلامی است. همین مبنا باعث شده که در منطقه نیز جبهه مقاومت حول محور این آرمان شکل بگیرد؛ از یمن و حزب‌الله گرفته تا جهاد اسلامی و حشدالشعبی. امروز هم جوانان سوریه آماده‌اند تا در آینده نزدیک میدان‌دار آزادی سرزمینشان باشند. این همه نشان می‌دهد که اتحاد مقدس ایران الگوی جهان اسلام است. یکی از مولفه‌های اصلی حفظ این اتحاد، عدالت در توزیع امکانات، رسیدگی به مناطق محروم، رفع تبعیض، شفافیت، پاسخگویی، کارآمدی در مهار تورم و بهبود معیشت مردم است. همچنین تفاهم و هماهنگی مسئولان و پاسداری از هویت ایمانی و ملی مردم از الزامات تداوم این مسیر است. مسئولان ارشد کشور باید به این محور اساسی توجه ویژه داشته باشند تا این سرمایه بزرگ الهی حفظ و تقویت شود.»

حاج‌علی‌اکبری با اشاره به وظایف نخبگان، رسانه‌ها و عموم مردم در شرایط جنگ ترکیبی و شناختی دشمنان، تأکید کرد:

«باید از مرزهای تنگ‌نظرانه جناحی عبور کنیم و منافع ملی را اولویت قرار دهیم. رقابت‌ها باید در خدمت به مردم و برجسته‌سازی نقاط قوت و پیشرفت‌های کشور باشد، نه تخریب یکدیگر. روایت امید و پیشرفت باید جایگزین روایت یأس و تخریب شود و نقدها نیز باید مشفقانه، اصلاح‌گرانه و با انگیزه خیرخواهی صورت گیرد.»

وی رسانه‌ها را «مغز ادراکی جامعه» دانست و تصریح کرد:

«انعکاس واقعیت‌های مثبت، ترویج خبرهای خوب، جهاد تبیین، پرهیز از تشدید شکاف‌های قومی و مذهبی، و ایجاد فضای گفت‌وگوی سازنده از جمله وظایف مهم رسانه‌هاست. همه آحاد جامعه نیز وظیفه دارند خود را سرباز جنگ شناختی بدانند، اخبار را از منابع موثق دریافت کنند، به دام شایعه‌سازی دشمنان نیفتند و پیوندهای اجتماعی در خانواده، محله و به‌ویژه مساجد را تقویت کنند.»

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج‌علی‌اکبری در بخش دیگری از سخنان خود به اقدام اخیر سه کشور اروپایی علیه ایران اشاره کرد و گفت:

«این اقدام غیرقانونی، غیراخلاقی و کاملاً سیاسی تحت فشار آمریکا و لابی صهیونیستی صورت گرفت و نشان داد اروپا به نیروهای نیابتی رژیم صهیونیستی تبدیل شده است. آنان می‌خواهند شکست مفتضحانه آمریکا و اسرائیل در جنگ اخیر را بپوشانند اما در واقع خود را بیش از پیش رسوا کردند. ایران به همه تعهداتش پایبند بود و حتی فراتر عمل کرد بنابراین این رسوایی برای غرب است، نه ایران. این التهاب زودگذر است و ملت ایران از این مرحله نیز عبور خواهد کرد. باید مراقب بود به دام جنگ روانی دشمن و چندصدایی داخلی نیفتیم. امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند وحدت و صیانت از اتحاد مقدس خود هستیم. این سه کشور اروپایی لکه ننگی در برابر ملت ایران بر جای گذاشتند و ملت ایران این جفا و ناجوانمردی را هرگز فراموش نخواهد کرد.»

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان