علی مطهری: در ایران زندانی سیاسی و مخالف سیاسی وجود دارد | اسپادانا خبر
 
 
شنبه، 8 ارديبهشت 1403 - 7:48

علی مطهری: در ایران زندانی سیاسی و مخالف سیاسی وجود دارد

شماره: 8007
Aa Aa

می خواهند بگويند كه نظام آن‌قدر پاک و مقدس است كه اصلا مخالف سياسی ندارد؛ حكومت حضرت علی (ع) هم مخالف داشت.

مردم می دانند افرادی به صرف انتقاد زندانی شده‌اند؛
علی مطهری: در ایران زندانی سیاسی و مخالف سیاسی وجود دارد

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از روزنامه اعتماد، علي مطهری، نماينده مردم تهران در دهمين دوره مجلس شوراي اسلامي در خصوص زندانیان سیاسی در ایران می گوید:

به عقيده من نقص قانوني در اين زمينه در كشور وجود ندارد ولي متاسفانه برخي آقايان تجاهل مي‌كنند و خودشان را به ناداني مي‌زنند. اول يك قداستي براي نظام جمهوري اسلامي قائل مي‌شوند كه به موجب آن قداست در واقع نظام را غيرقابل انتقاد مي‌دانند، بنابراين حاضر نيستند كه بگويند ما در كشورمان منتقد و مخالف نظام هم داريم.

اينها مي‌خواهند بگويند اساسا در ايران ما هيچ منتقد و مخالف نظامي نداريم و هر فردي هم كه اقدام به مخالفت مي‌كند در حقيقت متهم و مجرم امنيتي است در حالي كه اين‌طور نيست. ما نمي‌توانيم يك منتقد و حتي مخالف نظام را متهم و مجرم امنيتي بدانيم بلكه اين افراد متهم سياسي محسوب مي‌شوند بنابراين ما در ايران، هم مخالفان سياسي داريم و هم زندانيان سياسي. زنداني و مجرم امنيتي كسي است كه امنيت مردم را به خطر مي‌اندازد و مبارزه مسلحانه انجام مي‌دهد. كسي است كه سلاح به دست گرفته نه كسي كه صرفا انتقادي به مقامات كشور داشته است لذا اين اظهارات ترفندي است كه تاكنون نهادهاي امنيتي و اطلاعاتي و قوه ‌قضاييه به كار بردند براي آنكه همه منتقدان و مخالفان نظام را گروه‌ها و متهمان امنيتي تلقي كنند تا قانون جرم سياسي شامل حال آنها نشود و اين ظلمي است كه در حق منتقدان و مخالفان نظام صورت مي‌گيرد.

بالاخره بايد جواب دهند كه مثلا بهزاد نبوي را متهم سياسي مي‌دانند يا امنيتي؟ همچنين آقاي تاجزاده و ساير افرادي كه به دليل انتقاد به زندان افتادند. اينها ظلمي است كه متاسفانه انجام مي‌شود بنابراين ما از رييس قوه ‌قضاييه انتظار داريم كه اين رويه را تغيير دهند و منتقدان و مخالفان را مشمول قانون جرم سياسي دانسته و امتيازات ذكر شده در قانون را براي آنها قائل شوند و ظلمي كه تا امروز ادامه داشته را متوقف كرده و از آن جلوگيري كنند.

این نماینده مجلس می گوید: گر قضات ما آزاد باشند و از گروه‌هاي امنيتي و اطلاعاتي و بازجوها نترسند، قانون را اجرا مي‌كنند. به نظر من اين حرف‌ها بهانه است. اينكه بگوييم در قانون جرم سياسي آمده اگر انتقادي به قصد اصلاح مطرح كرده باشد، مجرم سياسي است و چون ما آن قصد را تشخيص نداده‌ايم، پس متهم مجرم امنيتي است و نه سياسي، قابل‌قبول نيست. اين موارد توجيهاتي است كه بعضا مطرح مي‌كنند و قابل‌قبول نيست. اراده‌اي در كشور وجود دارد كه اساسا منتقدان و مخالفان را متهمان و مجرمان امنيتي قلمداد كنند براي اينكه اين افراد مي‌خواهند بگويند كه نظام جمهوري اسلامي آن‌قدر مقدس و پاك است كه اصلا مخالف سياسي ندارد و قصد ايجاد قداست بي‌جايي براي حكومت خودمان دارند در حالي كه حكومت حضرت علي (ع) هم مخالف داشت.

داشتن مخالف سياسي نقصي در نظام جمهوري اسلامي محسوب نمي‌شود. به نظر من اين موارد بايد در سطح مسوولان امنيتي و اطلاعاتي و قضايي كشور حل شود تا وضع سامان يابد. اين موارد باعث بي‌اعتمادي مردم به نظام مي‌شود. مردم به روشني مي‌فهمند و متوجه مي‌شوند كه اين افراد دروغ مي‌گويند. مردم مي‌دانند كه افرادي به صرف انتقاد زنداني شده‌اند و اين افراد زنداني سياسي محسوب مي‌شوند، بنابراين اين ادعا كه در كشور زنداني سياسي وجود ندارد، كاملا كذب است و مردم آن را باور نخواهند كرد.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان