یقین دارم امدادهای غیبی الهی به مدد ما خواهد آمد | اسپادانا خبر
 
 
شنبه، 1 ارديبهشت 1403 - 11:33

یقین دارم امدادهای غیبی الهی به مدد ما خواهد آمد

شماره: 14614
Aa Aa

او در حرم بنیانگذار انقلاب گفته روح امام ناظر و دعاگوست| سیدحسن خمینی هم گفته نمی توانیم به جامعه ای برسیم که همه مثل هم فکر کنیم.

سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران؛
یقین دارم امدادهای غیبی الهی به مدد ما خواهد آمد

سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران با حضور در حرم بنیانگذار انقلاب با بیان اینکه میثاق با امام، میثاق با همه خوبی‌ها و پاکی‌هاست اظهار کرد:

خدمت به مردم در اندیشه امام خمینی (ره) جایگاه ویژه‌ای دارد البته همه دولت‌ها و مسئولان در عالم مدعی خدمت به مردم هستند و در سخنان خود می‌گویند به مردم خدمت می‌کنیم اما در اندیشه امام خدمت معنای خاصی دارد.

به گزارش اسپادانا خبر، وی ادامه داد:

یک نوع خدمت، منفعت‌گرا و با نگاه ماتریالیستی است که اساس آن این است که منافع حزب، گروه و مجموعه خودی در نظر گرفته می‌شود. خدمت انجام می‌شود تا منفعتی به دست آید. یک نوع خدمت دیگر  با نگاه انسان‌مدارانه یا اومانیستی است اما در منظومه اندیشه امام خمینی (ره)، خدمت به مردم برای خداست و اولین گام در این خدمت خداباوری است و ابتدا باید همه مسئولان پاسخگوی خدا باشند. نگاه امام خمینی (ره) به مردم تشریفاتی و سیاسی نبود و امام حقیقت مردم را باور داشت. اگر امام خمینی (ره) فرمود میزان رای ملت است به آن باور داشت. محور این دولت نیز امانتداری مسئولیت برای خدمت به مردم است. آموزه‌های امام خمینی (ره) اعتماد به داشته‌های ملت است. شعار امام خمینی (ره) اتکال به خدا و اعتماد به نفس بود که این دو از آموزه‌های رهبری هم وجود دارد. ما به اندیشه‌های امام در عمل و اقدام پایبند هستیم. خیر دنیا و آخرت ما این است که به این خط نورانی پایبند باشیم. رهبری بهترین کسی است که می‌تواند این خط نورانی را تبیین کند و این خط نورانی باید مورد توجه دولت باشد. روح امام هم به کسانی که انقلاب را یاری می‌کنند توجه دارد و روح امام ناظر و دعاگوست. ما از ارواح ملکوتی همه شهدا از جمله شهید رجایی، باهنر و سایر شهدا کمک می‌خواهیم تا بتوانیم این خط نورانی را ادامه دهیم و همواره تلاش می‌کنیم شکرگذار نعمت الهی باشیم که امانتدار آن هستیم. مشکلات مردم زیاد است و حل آنها در پرتوی آن است که از روح امام خمینی (ره) و شهدا مدد بگیریم و تمام ظرفیت خود را به کار بگیریم. یقین دارم امدادهای غیبی الهی به مدد ما خواهد آمد. امام خمینی (ره) و رهبری همیشه تاکید دارند اگر در مسیر درست حرکت کنیم، مدد الهی یار ما خواهد بود. او حتما بر مشکلات فائق می‌آید. من تردیدی ندارم. مشکلات زیاد است ولی به مدد او و امام و شهدا قادریم بر مشکلات فائق بیاییم. امروز با امام خمینی (ره) پیمان می‌بندیم که خط نورانی ایشان را ادامه دهیم و به آن وفادار باشیم. این دولت نیاز دارد همه آحاد ملت و سلیقه‌ها و گروه‌ها با همه وجود خود را همراه دولت بدانند، دولت هم خود را خدمتگزار و متعلق به همه می‌داند. این حقی برای آحاد ملت و تکلیفی بر عهده ماست. دولت نسبت به همه مردم با هر سلیقه سیاسی، گویش و در هر نقطه‌ای از کشور خود را مکلف دانسته و آنها را صاحب حق می‌داند.

سید حسن خمینی نیز در این مراسم گفت:

الزاما هر کسی هر چیزی می گوید به آن عامل نیست ولی قرآن می فرماید که «إِنَّ الذِّکْری تَنْفَعُ الْمُؤْمِنِینَ». ما در جامعه محتاج نوعی وحدت در عین کثرت هستیم. اگر از زاویه کثرات به ما نگاه شود قطره های از هم جدا هستیم اما این کثرات در نقاطی وحدت پیدا می کنند و متحد می شوند. اختلافات درونی ما قوت ما است کما اینکه دنیا بر اساس همین اختلافات شکل گرفته است. یعنی اگر وحدت در عین کثرت نبود، جهان خلق نمی شد اما آنچه که مهم است این است که توجه داشته باشیم این کثرات، یک مبنای جامع دارد. امروز دولت محترمی شکل گرفته و همه باید به بُعد «وحدت ملی» توجه کنیم. دست به دست هم دهیم ولی قرار نیست اختلاف نظرها کنار برود و کل اختلاف ها برداشته شود چنانکه امام می فرمودند، «اشکال، بلکه تخطئه، یک هدیه الهی است». هیچ نمی توانیم به جامعه ای برسیم که همه مثل هم فکر کنیم. امروز که دینداران تصدی دنیای مردم را کرده اند اگر نتوانند دنیای مردم را بهتر کنند، «دینداری» لطمه می بیند. آرمان بلند ما از ابتدای انقلاب این بوده که به خودمان و دنیا نشان بدهیم دین در عرصه اجتماع، حیات سیاسی و حیات اقتصادی توانمند است و می تواند مشکلات را مرتفع کند. با همه تفرق ها امروز همه وظیفه دارند به دولت کمک کنند؛ کسی که می تواند به دست و بازو، زبان و قلم و اگر هیچ کاری از او بر نمی آید به دعا و همدلی کمک کند. البته این از مسئولیت دولت کم نمی کند. برای اینکه به آینده درخشانی برسیم نیاز داریم به همت، توکل، عزم راسخ، نیت خالص، دوری از همه حبّ و بغض هایی که می تواند در بُعد کثرت پذیرفته شده باشد ولی در بُعد مسئولیت سمّ مهلک است.

 

 

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان