۲۵ شبانه روز تمام آسمان عراق در اختیار اسرائیل بود | اسپادانا خبر
 
 
سه شنبه، 15 ارديبهشت 1405 - 2:38

۲۵ شبانه روز تمام آسمان عراق در اختیار اسرائیل بود

شماره: 26617
Aa Aa

۱۴۰ فروند هواپیما را در آسمان عراق آوردند اما با آمادگی و هوشیاری به دشمن اجازه داده نشد هیچ یک از هواپیمای پیشرفته دشمن از مرزهای ما عبور کند.

از ۱۰۰ کیلومتر خارج از مرزها موشک پرتاب کردند؛
۲۵ شبانه روز تمام آسمان عراق در اختیار اسرائیل بود

حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی در آستانه کنگره ۱۵ هزار شهید فارس در اجلاسیه شهدای ارتش جمهوری اسلامی در شیراز گفت:

ما برای رسیدن به این بازدارندگی باید تلاش کنیم و به مولفه قدرت ملی توجه داشته باشیم.

به گزارش اسپادانا خبر، وی ادامه داد: البته ارتقای توانمندی های نیروهای مسلح و تسهیلات یکی از اصلی ترین و مهمترین مولفه های تامین امنیت است اما در کنار آن باید به مسائل اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و دیپلماسی هم توجه داشته باشیم و با رشد و توسعه در تمام این بخش ها می توانیم به بازداردنگی در مقابل دشمن برسیم. اگر سرافرازی و بالندگی کشور و ملت بزرگ ایران را می خواهیم باید بازدارندگی داشته باشیم و این به عنوان هدفی است که باید دنبال کنیم که امنیت در داخل کشور و مرزها آنچنان تامین شود که کسی جرئت تجاوز به خود راه ندهد. دشمن ما هیچگاه ساکت نبوده و نیست و همواره به دنبال این است که در موقعیتی مناسب به ما ضربه بزند. دشمن به دنبال آسیب زدن به امنیت داخلی و مرزهای ما است و برای رسیدن به هدف خودش هزینه می کند اما می‌دانیم که اگر امنیت خدشه دار شود چیزی نمی‌ماند البته امنیت مرزها به راحتی تامین و حفظ نمی شود، جوانان ما شبانه روز و بدون یک لحظه غفلت مشغول پاسداری از مرزهای کشور هستند تا مردم در رفاه و امنیت باشند و کشور در مسیر پیشرفت حرکت کند.

او اظهار کرد:

رژیم کودک کش صهیونیستی بیش از یک سال است که جنایت های خود در غزه و جنوب لبنان را شدت بخشیده و طی این مدت بیش از ۴۳ هزار انسان بی گناه شهید شده اند که نیمی از آنها کودکان و زنان هستند و این جنایت ها هم تحت حمایت استکبار انجام می شود. نظام بین‌الملل و حقوق بشر در مقابل این جنایت ها چه پاسخی می تواند بدهد؟

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی، با اشاره به انجام عملیات های وعده صادق یک و دو گفت:

نیروهای مسلح ما در این ۲ عملیات ضربات سنگینی به رژیم صهیونیستی وارد کردند و توان آفندی خود را به نمایش گذاشتند. بعد از عملیات وعده صادق ۲ حدود ۲۵ شبانه روز تمام آسمان عراق در اختیار هواپیماهای رژیم صهیونیستی و حامیان آنها یعنی آمریکا، انگلیس و فرانسه بود و در این مدت به دنبال این بودند که یک اقدام آفندی علیه ما انجام دهند اما می‌دانستند که ما بیدار و هوشیار هستیم. سرانجام در پنجم آبان آنها علیه کشورمان یک عملیات انجام دادند اما موفق نشدند که این کار را از طریق نفوذ به داخل مرزهای کشورمان انجام دهند. به گفته خودشان ۱۴۰ فروند هواپیما را در آسمان عراق آوردند و حدود ۱۰۰ هواپیمای متعلق به حامیان این رژیم نیز از نوع سوخت رسان و جنگ الکترونیک نیز پشتیبان آن ۱۴۰ هواپیما بودند اما با آمادگی و هوشیاری عزیزان پدافندی و نیروی هوایی در یک عملیات منجسم به دشمن اجازه داده نشد که هیچ یک از هواپیمای پیشرفته دشمن از مرزهای ما عبور کند و آنها از ۱۰۰ کیلومتر خارج از مرزهای ما شروع به پرتاب موشک بالستیک کردند که تعداد زیادی از آنها توسط پدافند ما منهدم شد و البته تعدادی هم به نقاطی برخورد کرد.

امیر دریادار سیاری افزود:

دشمن بداند که اینگونه نیست که اگر هواپیماهای پیشرفته به میدان بیاورد می تواند به مرزهای ما نفوذ داشته باشد. در جریان این اقدام رژیم صهیونیستی تاریخ دفاع مقدس تکرار شد و همانند همان دوران که دشمن با همه حمایت هایی که از سوی استکبار شد شکست خورد، اقدام تجاوزکارانه اخیر رژیم صهیونیستی هم با وجود حمایت استکبار با شکست مواجه شد. رمز موفقیت ملت ما در گذشته، امروز و آینده، اتحاد، همدلی، هماهنگ بودن، در صحنه بودن و حرکت در خط ولایت است و انقلاب اسلامی به درختی تنومند و شکست ناپذیر تبدیل شد و جایگاه نظام اسلامی روز به روز در جهان بالا و بالاتر رفته و امروز ما بازیگر اصلی منطقه هستیم. این موفقیت ها و افتخارات به سادگی به دست نیامده است، مردم ما و به ویژه جوانان در همه عرصه ها از جمله دفاع مقدس به میدان آمدند، جنگیدند، حمایت کردند، خون دادند، جان دادند تا این افتخارات به دست آمد. شناخت راه شهدا مهم است و باید نقشه راهی که شهدا دنبال می کردند را سرلوحه خود قرار دهیم و این می تواند ما را به منزل و مقصد برساند.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان