محسن رضایی می گوید پیام تشییع آیت‌الله هاشمی معانی زیادی داشت | اسپادانا خبر
 
 
شنبه، 8 ارديبهشت 1403 - 5:17

محسن رضایی می گوید پیام تشییع آیت‌الله هاشمی معانی زیادی داشت

شماره: 2375
Aa Aa

ما یکی از ارکان انقلاب را از دست دادیم که از ابتدای نهضت با امام بود و تا آخرین لحظه با رهبری همراهی کرد. آقای هاشمی مسائل را به رهبری ارائه می‌کرد.

در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران؛
محسن رضایی می گوید پیام تشییع آیت‌الله هاشمی معانی زیادی داشت

به گزارش اسپادانا خبر و نقل از ایلنا، محسن رضایی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران با تسلیت مجدد رحلت یار دیرین حضرت امام و رهبری عنوان کرد: لازم می‌دانم از طرف خودم و اعضای مجمع از مردم تهران و شهرستان‌ها که در وداع و تشییع ایشان شرکت کردند، صمیمانه تشکر کنم. به ویژه از پیام محبت‌آمیز و تاکید بر سابقه رفاقت ایشان و عنایت رهبری سپاسگذاریم.

او افزود: از صدا و سیما که به خوبی همه شبکه‌ها را در اختیار این مراسم باشکوه قرار دادند و همچنین مراجع تشکر می‌کنم. ما یکی از ارکان انقلاب را از دست دادیم که از ابتدای نهضت با امام بود و تا آخرین لحظه با رهبری همراهی کرد. آقای هاشمی مشاور رهبری و رییس مجمع تشخیص بود و مسائل را به رهبری ارائه می‌کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه پیام تشییع آیت‌الله هاشمی معانی زیادی داشت، یادآور شد: قدر‌شناسی، تاکید بر وحدت و محوریت رهبری از این پیام‌ها بود. تشییع جنازه‌ای با معانی فراوان در تهران بود و محور همه مراسم‌های اخیر وحدت بود. رهبر انقلاب در پیام خود ثابت کردند همانطور که با دشمنان سازش نمی‌کنیم با رفقا و برادرنمان هم عشق و صمیمت فراوانی داریم.

رضایی تاکید کرد: آشنایی من با آقای هاشمی از سال ۱۳۵۷ است که آمده بود در اهواز به اعتصاب‌کنندگان شرکت نفت کمک کند تا اعتصابشان را نشکنند. امام هم بر همین نکته تاکید داشتند که اگر شیرهای نفت بسته بماند، همه می‌دانند قدرت شاه تمام شده است. آن زمان من جوان ۲۴ ساله‌ای بودم هاشمی وجوهاتی آورده بود که به کارگران بدهد اولین بار آنجا با هاشمی آشنا شدم.

او گفت: در دوران انقلاب بحث‌های زیادی شده است، وارد آنها نمی‌شوم او و رجایی بیشترین شکنجه‌ها را در دوره ستم‌شاهی تحمل کردند اما از مسیر حق خارج نشدند. اردیبهشت ۵۸ تشکیلات اطلاعاتی داخل سپاه را ایجاد کردیم و به امام و هاشمی گزارش می‌دادیم. در این دوران حلقه انقلاب دور این دوستان (هاشمی، رهبری و بهشتی)بیشتر می‌شد. بهشتی، رهبری و هاشمی کانون نیروهای انقلاب شده بودند. جلساتی تحت عنوان اقتصاد اسلامی بود که در خانه هاشمی یا رهبری برگزار می‌شد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه هاشمی به مسائل اطلاعاتی و امنیتی توجه بیشتری داشت و به طور جدی در جبهه نیروهای انقلاب همراهی می‌کرد، گفت: در مورد فرقان هم وقتی اطلاع دادند قرار است آیت‌الله هاشمی ترور شود، خانواده او نقش مهمی در این زمینه داشت و باعث شد نجات پیدا کند. در ۶ تیر ۱۳۶۰ رهبری در شهرری سخنرانی داشت، بلندگوی مقابل او منفجر شد و ایشان به بیمارستان منتقل شد. ۷ تیر بهشتی شهید شد و بنی صدر هم در همین دوره فرار کرد. رییس مجریه و قضاییه نداشتیم و رهبری هم مجروح بود در اتاق شهید بهشتی گفتیم خبر را به رهبری ندهیم بگذاریم حالش بهتر شود تا خبر را بدهیم. آیت الله هاشمی هم در این جلسه بود و بحث شد انقلابی که در همه جا تحت فشار است چطور باید اداره کنیم، هاشمی در این شرایط محور اداره کشور در چند ماه بود.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان