برخی معلمان در دل دانشآموزان شبهه میاندازند

عبدالکریم عابدینی، نماینده ولی فقیه در قزوین در نشست کمیته همکاری های حوزه و آموزش وپرورش این استان گفت:
بنده تعامل بین طلبه و آموزش و پرورش را قبل از انقلاب هم چشیدهام اما شاهدیم برخی معلمان در دل دانشآموزان شبهه میاندازند البته تعدادشان اندک است اما اینها انسانهای حقیری هستند و همان اندک را نباید تحمل کنیم.
به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از حوزه، او گفت:
دشمن تلاش میکند اهمیت هویت ملی و پرچم جمهوری اسلامی را از ذهن و فکر فرزندان ما دور کند. شما اگر یک روحانی را به مدرسه بردید و دیدید آنچه که از او نتیجه گرفتید نشاط دانشآموزان، امیدوار شدن دانشآموزان، متدین شدن آنها و تحولات اخلاقی و معنوی بود، در مسیر علم مفید قرار دارید اما اگر غیر از این باشد مفید نخواهد بود. علم غیر مفید علمی است که فقط تکبر میآورد، علمی است که عایدی آن فخرفروشی است، برای دیگران زحمت درست میکند و هیچ مشکلی را از کسی حل نمیکند.
رئیس شورای حوزه علمیه استان قزوین اظهار داشت:
بنده احساس میکنم مجموعه آموزش و پرورش آن حساسیت لازم را برای پاکسازی شرایط دانشگاه فرهنگیان ایجاد نکرده است و آنجا شرایطی حاکم نیست که معلمان شایسته از آنجا به بدنه آموزش و پرورش تزریق شوند و دغدغههای شما را مرتفع کنند. اینها چیزی نیست که با جابجا شدن یک مسئول درست شود، گاهی ممکن است ساختار آنجا و شبکه ناهماهنگ با انقلاب اسلامی نگذارد که شما وظیفهتان را به نحو احسن انجام دهید. همه ما مقصر هستیم. باید کاری کنیم دانشگاه فرهنگیان در ساختار معلمی و انقلابیسازی معلمان عزیز و اثرگذاری آنها نمونه باشد.
امام جمعه قزوین بیان کرد:
ایجاد انگیزه در آحاد دانشآموزان و معلمان برای حضور در نمازهای جماعت و نماز جمعه بسیار مهم است البته اینها نباید بهصورت نمادین و تشریفاتی و برای گزارش کار باشد، همه ما وجه مشترک مسلمانی داریم، خدا در سوره جمعه میفرماید در روز جمعه به سوی ذکر خدا بشتابید. برای نماز جمعه علیالخصوص در معلمان ایجاد انگیزه کنید. ما باید کاری کنیم معلمان به طور طبیعی با انگیزه قلبی و اعتقادی در نماز جمعه شرکت کنند، اینها کار و زمان میبرد، کاری کنیم آن انگیزههای درونی معلمان تقویت شود. از سوی دیگر نیز باید همت جدی برای انس با قرآن در میان دانشآموزان و معلمان داشته باشیم، این فاصله از قرآن یکی از گرفتاریهای اساسی ماست. متأسفانه ما در این زمینه خیلی کوتاهی کردهایم، فاصله ما با قرآن به معنای واقعی زیاد است، همه جا ممکن است این فاصله زیاد باشد اما در آموزش و پرورش پسندیده نیست که این فاصله زیاد باشد، ارتباط با قرآن فقط قرائت قرآن و حفظ قرآن نیست، همه این موارد واجب و لازم هستند اما از همه مهمتر اینکه باید به سوی انس با قرآن و عمل به آن حرکت کنیم، باید کاری کنیم قرآن در زندگی ما جاری شود. از سوی دیگر لازم است از روحانیون توانمند در مدارس برای پاسخگویی به سؤالات و شبهات دانشآموزان استفاده کرد.