هیئت دولت رسماً با «طرح مقابله با نفوذ» مخالفت کرد | اسپادانا خبر
 
 
دوشنبه، 2 شهريور 1405 - 0:46

هیئت دولت رسماً با «طرح مقابله با نفوذ» مخالفت کرد

شماره: 31260
Aa Aa

ایرادات جدی از جمله محدودیت‌های علمی، تشدید و تسریع مهاجرت نخبگان و بازتاب ناخوشایند در سطح ملی و بین‌المللی از دلایل مخالفت با این طرح است.

جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان رئیس جمهور؛
هیئت دولت رسماً با «طرح مقابله با نفوذ» مخالفت کرد

در جلسه هیئت دولت بحث تعیین نماینده و نظر دولت در خصوص گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره «طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه» در کشور به بحث گذاشته شد و به دلیل ایرادات جدی از جمله محدودیت‌های علمی و تشدید و تسریع مهاجرت نخبگان و بازتاب ناخوشایند آن در سطح ملی و بین‌المللی، هیئت وزیران مخالفت خود با آن را تصویب کرد.

به گزارش اسپادانا خبر، جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان، رئیس جمهور و با حضور اعضا تشکیل شد.

پزشکیان در این جلسه با اشاره به تلاش دشمن برای تشدید مشکلات اقتصادی و گرفتاری‌هایی که معمولا در پی هر جنگی پیش می‌آید، به خصوص مشکلاتی که کشور در زمینه بنزین با آن مواجه بود، تصریح کرد:

ما همچنان در مسیر افزایش تولید تلاش و در عین حال به اندازه تولید، توزیع می‌کنیم. مردم عزیز هم مثل گذشته با درک درست از شرایط، همکاری خواهند کرد منتها باید اصل صرفه‌جویی از ما دولتی‌ها و دستگاه‌ها شروع شود.
پزشکیان افزود:

برنامه‌ریزی کنید که چگونه می‌شود ماشین‌های دولتی و مصرف دستگاه‌های دولتی را کاهش داد و میزان ترددهای ماشین‌ها را پایین آورد.
در ادامه این جلسه علاوه بر طرح مسائل اجرایی دستگاه‌ها توسط اعضا، دکتر محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت که دولت تمام توان و تلاش خود را بر کاهش مشکلات اقتصادی متمرکز کرده است.

 

منبع| پایگاه اطلاع رسانی دولت

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان