چرا علما فکری نمی‌کنند؟ | اسپادانا خبر
 
 
دوشنبه، 26 خرداد 1404 - 13:24

چرا علما فکری نمی‌کنند؟

شماره: 27793
Aa Aa

سدها خالیست. چرا باران نمی‌آید؟ چرا هوا گرم‌تر شده است؟| ما برق را مثلاً ۵۰۰۰ تومان می‌خریم و ۴۹ یا ۳۹ تومان می‌فروشیم؛ بر احوال آن مرد باید گریست که دخلش بود ۱۹ و خرج ۲۰| مردم فقیر هستند و ندارند بنابراین برق را برای همه ارزان می‌کنیم. این امکان ندارد.

عباس علی آبادی، وزیر نیرو عنوان کرد؛
چرا علما فکری نمی‌کنند؟

عباس علی آبادی، وزیر نیرو در سی‌وسومین کنفرانس بین‌المللی مهندسان مکانیک گفت:

در بعضی مناطق ۱۹ درصد رشد مصرف برق داشتیم؛ اصلاً باورکردنی نیست.

به گزارش اسپادانا خبر، وی اظهار داشت:

در اردیبهشت ماه چهار و نیم درجه متوسط دمای کشور افزایش پیدا کرده؛ کسی باور می کرد؟ چرا گرم شده است؟ کسی فکر می‌کند چرا باران نمی آید؛ سد لتیان و سد کرج را ببینید؛ سدها خالیست؛ چرا علما برای این فکری نمی‌کنند؟

او گفت:

چند سال است که متوجه شدیم اثرات گازهای گلخانه‌ای تخریب می‌کند؟ چرا از اینترنت اشیا و هوش مصنوعی استفاده نمی‌کنیم؟ ما امسال تا الان حدود ۵ میلیون کنتور هوشمند نصب کردیم اگر فرصت پیدا بشود تا پایان سال بعد به ۱۰ میلیون می رسد. با این کنتورها فقط برق پرمصرف ها را خاموش می‌کنیم.

وزیر نیرو اظهار داشت:

عالمانه تصمیم نگرفتیم. ما برق را مثلاً ۵۰۰۰ تومان می‌خریم و ۴۹ یا ۳۹ تومان می‌فروشیم؛ بر احوال آن مرد باید گریست که دخلش بود ۱۹ و خرج ۲۰. همه مشکلات بخاطر این است؛ تشکیل سرمایه انجام نمی‌شد و بخش خصوصی به اینجا وارد نمی‌شود.

علی‌آبادی هشدار داد که سال آینده با بحران بنزین و سال‌های بعد با مشکلات بزرگ‌تر روبه‌رو خواهیم شد.

او گفت:

مردم فقیر هستند و ندارند بنابراین برق را برای همه ارزان می‌کنیم. این امکان ندارد. فقر مردم و عدم سرمایه‌گذاری فاصله عمیق تولید و مصرف را افزایش داده است. او خواستار توقف راه‌حل‌های غلط و ورود بخش خصوصی شد و گفت ادامه این روند ممکن نیست .فاصله بسیار عمیقی بین تولید و مصرف به وجود آمده و همینطوری فاصله زیاد می شود؛ سرمایه گذاری نمی‌کنیم و از طرف مصرف روز به روز بیشتر می شود.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان