دشمنان امید زیادی داشتند دانشگاه‌ها را مقابل نظام قرار بدهند | اسپادانا خبر
 
 
شنبه، 8 ارديبهشت 1403 - 11:46

دشمنان امید زیادی داشتند دانشگاه‌ها را مقابل نظام قرار بدهند

شماره: 18920
Aa Aa

دارای رتبه اول علمی در منطقه هستیم| ما آرزوی خود را برای دین و کشورمان مشخص کرده ایم؛ آرزوی ما برای تحقق تمدن اسلامی است.

زلفی گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری ایران؛
دشمنان امید زیادی داشتند دانشگاه‌ها را مقابل نظام قرار بدهند

زلفی گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری ایران در مراسم اختتامیه اولین دوره طرح ملی اندیشه تمدن ساز ویژه اساتید دانشگاه‌ها گفت:

وزارت علوم از هر ایده نوآورانه در حوزه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی حمایت می‌کند. همه ما در یک تیم هستم.

به گزارش اسپادانا خبر، او گفت:

رهبری در آخرین دیدار خود با دانشجویان تمام قد از دانشگاه‌ها حمایت کردند و این حمایت توطئه دشمنان و ایادی سلطه را خنثی کرد چون دشمنان امید زیادی داشتند که دانشگاه‌ها را در مقابل نظام قرار بدهند. ما امروز با نقش آفرینی دانشگاه‌ها دارای رتبه اول علمی در منطقه هستیم و باید قدردان کسانی باشیم که با کار جهادی پیشرفت کشور را رقم می‌زنند.

وی با بیان اینکه فرهنگ مناسب شرایطی را ایجاد می‌کند که علم اندیشه و تفکر رشد کنند گفت:

بزرگترین سرمایه جاودانه هر کشوری ایجاد فرهنگ سالم است چون وقتی که بحث از تمدن می‌کنیم منظور این است که تمدن در یک بستر مادی و معنوی شکل بگیرد و بر روی رفتار سایر حاکمان و شهروندان تاثیر بگذارد.

زلفی گل گفت:

ایده‌ای که در قالب طرح اندیشه تمدن ساز عملیاتی شده حداقل نتیجه آن این است که ما آرزوی خود را برای دین و کشورمان مشخص کرده ایم چون این خیلی مهم است که یک جامعه و حکومت آرزوی تمدن سازی داشته باشد. پس باید از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم که این آرزو را محقق سازیم البته تلاش برای تحقق این آرزو موجب می‌شود که ما تمام ظرفیت‌های خود را برای تمدن سازی به کار ببریم. امروز خانواده‌ها حاضرند برای اینکه فرزندان شان تحصیل کنند هزینه بپردازند و این نشان می‌دهد که تحصیل، علم، آموزش و ارتقای دانایی در سبد شهروندان ما جایگاه ویژه‌ای دارد پس باید از این ظرفیت نهایت استفاده را ببریم و آن را مدیریت کنیم تا تمدن نوین اسلامی شکل بگیرد و قطعا یک بخش از این تمدن را تاریخ و بخش دیگر از آن را دین شامل عدالت، کنترل‌های جمعی و توجه به مستضعفین شکل می‌دهد و قطعا در تمدن‌های مادی چنین نگاهی وجود ندارد. تمدن‌های غربی منافع قشر خاصی را به سایر اقشار ترجیح می‌دهند ولی در تمدن اسلامی عدالت، خمس، زکات، لقمه حلال و حرام و کنترل‌های درونی مورد تاکید است. مضاف بر این در تمدن مادی اعتقاد دارند که صرفا باید جامعه را براساس قانون کنترل کنند ولی در جامعه اسلامی هم قانون و هم کنترل‌های درونی ملاک است. در تمدن اسلامی شهروندان آنچه را برای خود می‌پسندند برای دیگران هم خواهند پسندید ولی در تمدن مادی از آن سر دنیا می‌آیند و به منافع دیگر کشور‌ها دست درازی می‌کنند. امیدواریم روزی آرزوی ما برای تحقق تمدن اسلامی محقق شود و زندگی مادی و معنوی ما در این تمدن شکل خاصی به خود بگیرد.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان