ما با بهره از فقاهت هزاران کیلومتر را از زیر پای استکبار خارج کردیم | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 7 ارديبهشت 1403 - 23:53

ما با بهره از فقاهت هزاران کیلومتر را از زیر پای استکبار خارج کردیم

شماره: 17432
Aa Aa

نیروهای مسلح ایران را به نماد امنیت و اقتدار در منطقه تبدیل کردند؛ کشور ما به دلیل آراستگی نیروهای مسلح به شایسته‌سالاری و تقوا در اوج امنیت است.

محمدحسن ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران؛
ما با بهره از فقاهت هزاران کیلومتر را از زیر پای استکبار خارج کردیم

محمدحسن ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران در خطبه های نماز جمعه پایتخت گفت:

مسئولیت‌ها باید به شایسته‌ترین افراد سپرده شود.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از شفقنا، او ادامه داد:

در اندیشه دینی نخستین شاخص برای سطوح عالی مدیریت عدالت، تقوا و شایستگی است. هر نظام سیاسی برای ماندگاری و ثبات نیازمند ارکان هشت‌گانه‌ای است که در کلام امیر سخن، علی (ع) به آن پرداخته شده که عبارت از مردم سالاری، شایسته سالاری، قانون مداری، امنیت و قدرت دفاعی بازدارنده، استقلال سیاسی، اقتصاد مقاوم و پویا، عدالت و اعتلای فرهنگی، علم، فناوری و نوآوری است.

او اظهار داشت:

ما با بهره از علم فقاهت و تلاش‌های نیروهای مسلح توانستیم هزاران کیلومتر ایران اسلامی را که در جنگ تحمیلی اشغال شده بود از زیر پای استکبار خارج کنیم. نیروهای مسلح هزاران کیلومتر از خاک ایران اسلامی را از زیر چکمه‌های استکبار جهانی آزاد کردند و اجازه ندادند حتی یک سانتی‌متر از خاک ایران اسلامی تجزیه شود. نیروهای مسلح در طول سه دهه ایران را به نماد امنیت و اقتدار در منطقه تبدیل کردند و با خلق نیروهای مسلح مقتدر توانستند قدرت دفاعی بازدارنده خلق کنند. کشور ما در اوج امنیت است که این دستاورد ناشی از آراستگی نیروهای مسلح به شایسته‌سالاری و تقوا است.

ابوترابی فرد با بیان اینکه شکل‌گیری اقتصاد دانش بنیان راه را برای نوآوری کشور فراهم خواهد کرد گفت:

مفهوم اقتصاد دانش بنیان نام سیستم اقتصادی است که در آن تولید کالا و خدمات عمدتا مبتنی بر فعالیت‌هایی دانش محور است. دانش خلق ثروت می‌کند، نه منابع طبیعی یا نیروی انسانی ساده. عنصر کلیدی، سرمایه و دارایی‌های فکری است نه مخازن فراوان نفت و گاز. ما باید از نوآوری‌های خلاقانه استفاده کنیم نه از صادرات خام منابع طبیعی. در گذشته هویت فرهنگی، سیاسی، و اقتصادی ایران با دانش خلاق پیوند داشت اما امروز متأسفانه به صادرات خام این منابع گران‌قیمت گره خورده است. ما گرفتار حکمرانی و مدیریت منابع پایه هستیم.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان