مصرف گوشت قرمز ۵۰ درصد کاهش یافت | اسپادانا خبر
 
 
شنبه، 8 ارديبهشت 1403 - 7:55

مصرف گوشت قرمز ۵۰ درصد کاهش یافت

شماره: 21339
Aa Aa

30 در صد از تقاضای مرغ هم کاهش یافته و ماهی نیز بیشتر به خارج صادر می‌‍شود چون کاهش تومان مردم تقاضایی داخلی آن را به شدت کاهش داده است.

دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی ایران؛
مصرف گوشت قرمز ۵۰ درصد کاهش یافت

مسعود رسولی، دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی ایران در مورد افزایش قیمت گوشت بسته‌بندی در برخی فروشگاه‌ها گفت:

شرایط تولیدکنندگان با این وضعیت هزینه و تعداد کارگران بسیار سخت شده است و قیمت‌ها با هزینه‌ها همخوانی ندارد. 

به گزارش اسپادانا خبر، وی در گفتگو با ایلنا اظهار داشت:

از ۷۰۰ شرکت بسته‌بندی گوشت تقریبا ۱۲۰ مورد آن فعال هستند و ۲۰ درصد آنها در یکسال اخیر تعطیل شده‌اند. قیمت پایه گوشت لاشه گوسفندی تقریبا 295 هزار تومان است که 7 درصد آن برای چربی و ضایعات خارج می‌شود. دلیل افزایش قیمت گوشت بسته‌بندی، ریشه در افزایش نرخ دام زنده دارد در واقع شرکت‌های یبسته بندی نقشی در تعیین قیمت ندارند.

او افزود: 

از یک لاشه بخشی مانند قلوگاه را 250 هزار تومان و گردن را 277 هزار تومان یعنی زیر قیمت خرید بفروش می‌رسانیم. در این شرایط تولیدکننده برای جبران این زیان مجبور به افزایش قیمت گردن و ران است.

رسولی تصریح کرد:

نسبت به یکسال اخیر دقیقا 50 درصد از تقاضای گوشت قرمز و 30 در صد از گوشت مرغ کاهش یافته است. در مورد ماهی نیز بیشتر آن به خارج صادر می‌‍شود چون کاهش تومان مردم تقاضایی داخلی آن را به شدت کاهش داده است.

 

برچسب ها: 
نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان