اروپا صلاحیت اسنپ‌بک ندارد | اسپادانا خبر
 
 
سه شنبه، 19 اسفند 1404 - 13:57

اروپا صلاحیت اسنپ‌بک ندارد

شماره: 28003
Aa Aa

تهدید اروپا به اسنپ‌بک در حالی مطرح می‌شود که خودشان برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ را نقض کرده‌اند بنابراین صلاحیت حقوقی و اخلاقی برای فعال‌سازی مکانیزم حل اختلاف را ندارند| ایران  به شرط احترام به حقوق مسلم خویش همچنان آماده توافقی منصفانه و پایدار است.

هر اقدام جدید محدودکننده با واکنش قاطع ایران همراه می شود؛
اروپا صلاحیت اسنپ‌بک ندارد

رضا نجفی نماینده جمهوری اسلامی ایران در نشست شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت:
فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً صلح‌آمیز، در چارچوب NPT و تحت نظارت آژانس است.

به گزارش اسپادانا خبر، وی اظهار داشت:

ایران بر اساس فتوای رهبری، راهبرد ملی و تعهداتش دنبال سلاح هسته‌ای نیست.

او ادامه داد:

بعد از یک سال صبر در برابر خروج غیرقانونی آمریکا از برجام و بی‌عملی اروپا اقدامات جبرانی تدریجی طبق بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام آغاز شد.

وی با بیان این که گزارش مدیرکل نباید جدا از زمینه‌های خروج آمریکا و نقض‌های اروپا تحلیل شود گفت:

تهدید اروپا به اسنپ‌بک در حالی مطرح می‌شود که خودشان برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ را نقض کرده‌اند بنابراین صلاحیت حقوقی و اخلاقی برای فعال‌سازی مکانیزم حل اختلاف را ندارند. هر اقدام جدید تحریمی یا محدودکننده با واکنش قاطع ایران همراه خواهد بود و مسئولیت کامل آن با آمریکا و سه کشور اروپایی است.

او گفت:

ایران در تعامل جدی با اعضای برجام و مذاکرات غیرمستقیم با آمریکاست و همچنان آماده توافقی منصفانه و پایدار است به شرط احترام به حقوق مسلم از جمله غنی‌سازی داخلی.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان