از ایران نشانه بسیار قوی دریافت کردیم | اسپادانا خبر
 
 
شنبه، 17 آبان 1404 - 21:39

از ایران نشانه بسیار قوی دریافت کردیم

شماره: 28896
Aa Aa

ما از ایران یک نشانه‌ی بسیار قوی دریافت کرده‌ایم که حاکی از تمایل آن‌ها برای نهایی‌کردن توافق غزه است؛ همه برای دستیابی به این توافق طرف ما هستند.

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا مدعی شد؛
از ایران نشانه بسیار قوی دریافت کردیم

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا مدعی شد:

فکر می‌کنم ما از ایران یک نشانه‌ی بسیار قوی دریافت کرده‌ایم که حاکی از تمایل آن‌ها برای نهایی‌کردن توافق غزه است.

به گزارش اسپادانا خبر، ترامپ گفت:

من با اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه صحبت کردم. او برای حصول این توافق بسیار سخت تلاش کرده و حماس احترام زیادی برای او قائل است. حماس همچنین احترام بسیاری برای قطر، امارات عربی متحده و عربستان سعودی قائل است. همه برای دستیابی به این توافق طرف ما هستند. چنین چیزی بی‌سابقه است. همیشه ۸۰ درصد آن‌ها با چیزی مخالف بودند.

روز گذشته وزارت خارجه ایران در بیانیه ای اعلام کرد که تهران «همواره از هر ابتکاری که متضمن توقف پاک‌سازی قومی و جنایات جنگی و ضدبشری در غزه باشد و زمینه احقاق حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین را فراهم کند، حمایت کرده است.»

در این بیانیه در خصوص طرح توقف جنگ در غزه آمده است:

«جمهوری اسلامی ایران با درنظرداشت ابعاد و جنبه‌های خطرناک این طرح، و ضمن هشدار مجدد نسبت به تکرار بدعهدی‌ و کارشکنی‌ رژیم صهیونیستی در عمل به وعده‌ها، به‌ویژه در پرتو طرح‌های توسعه‌طلبانه و نژادپرستانه این رژیم، هرگونه تصمیم‌گیری در این خصوص را در صلاحیت مردم و مقاومت فلسطین می‌داند و از هر تصمیم آنها که متضمن توقف نسل‌کشی فلسطینیان، خروج ارتش اشغالگر صهیونیستی از غزه، احترام به حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین، ورود کمک‌های بشردوستانه و بازسازی غزه باشد، استقبال می‌کند.»

 

منبع| انتخاب

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان