ایران دیدار رئیس جمهور فرانسه با مسیح علی‌نژاد را محکوم کرد | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 21 ارديبهشت 1403 - 17:47

ایران دیدار رئیس جمهور فرانسه با مسیح علی‌نژاد را محکوم کرد

شماره: 20155
Aa Aa

ناصر کنعانی اظهارات ماکرون مبنی بر حمایت از انقلابی که این افراد سردمدار آن هستند را مایه تأسف و شرم آور خوانده و شدیدا به آن اعتراض کرده است. 

مواضع اخیر صدراعظم آلمان مداخله جویانه است؛
ایران دیدار رئیس جمهور فرانسه با مسیح علی‌نژاد را محکوم کرد

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار ماکرون، رئیس جمهور فرانسه با مسیح علی‌نژاد و همراهان وی را در حاشیه مجمع صلح پاریس محکوم کرد. 

به گزارش اسپادانا خبر، او گفت:

جای شگفتی است که رئیس جمهور یک کشور مدعی آزادی با تنزل دادن سطح خود با فرد منفور و بازیچه ای دیدار می کند که طی ماههای اخیر تلاش کرده به‌وضوح به نفرت پراکنی و اقدامات خشونت بار و تروریستی در جمهوری اسلامی ایران و نیز علیه اماکن دیپلماتیک و دیپلماتهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور دامن بزند. 

کنعانی اظهارات نقل شده از ماکرون مبنی بر حمایت او از به اصطلاح انقلابی که این افراد سردمدار آن هستند را مایه تأسف و شرم آور خواند و شدیدا به این اظهارات اعتراض کرد. 

کنعانی افزود:

بدین سبب این دیدار نقض فاحش مسئولیتهای بین المللی فرانسه در مبارزه با تروریسم و خشونت طلبی است و به منزله ترویج این پدیده های شوم است. اینگونه اقدامات ضد ایرانی بدون شک در حافظه مردم بزرگ ایران که شناخت خوبی از رویکردهای گزینشی و ضد حقوق بشری برخی رهبران اروپایی دارند حک خواهد شد.

  •  

ناصر کنعانی همچنین موضع اخیر صدراعظم آلمان در قبال جمهوری اسلامی ایران را مداخله جویانه، تحریک آمیز و غیردیپلماتیک دانست:

متأسفانه برخی مدعیان حقوق بشر با فراموشی کارنامه تاریک خود در قبال مردم شریف و مقاوم ایران در جریان حمایت کور و غیرانسانی از رژیم صدام، همراهی با تحریم های ظالمانه متعاقب خروج آمریکا از برجام و نیز سکوت در برابر اقدامات تروریستی داعش که آخرین آن حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ بود حقوق بشر را دستمایه بازی‌های سیاسی کرده‌اند. اراده جمهوری اسلامی ایران در مبانی بنیادین حقوق بشر از جمله کرامت انسانی، مقابله با زور و دفاع از مظلوم همواره مبتنی بر اصل مسئولیت پذیری بوده و این در حالیست که آلمان با فرار از مسئولیت بین المللی خود در احترام به حق حاکمیت کشورها، ضمن پناه دادن به گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب معاند جمهوری اسلامی ایران و نیز اتخاذ رویکرد گزینشی و دوگانه در برابر جنایت رژیم کودک‌کش صهیونیستی در اقصی نقاط جهان ازجمله فلسطین، خود را به عنوان مدافع حقوق بشر معرفی می‌کند.

او با تاکید مجدد بر این‌که «تخریب پیوندهای تاریخی، پیامدهای بلند مدت دارد» ادامه داد:

مطالبات حقوق بشری جمهوری اسلامی ایران از مقامات آلمان فهرست بلندی است لذا این آلمان است که باید مسئولانه نسبت به گذشته شفاف سازی کند.

وی مقامات آلمان را به بازگرداندن عقلانیت به فضای روابط و جلوگیری از آشفتگی بیشتر مناسبات توصیه کرد:

احترام و منافع متقابل، تنها راه در مسیر همکاری پایدار است.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان