ایران موظف به اجرای کامل توافقنامه پادمان است
سه کشور اروپایی عضو برجام در بیانیهای مشترک ایران را متهم کردند که گامهای بیشتری را در توخالی کردن برجام با راهاندازی دهها سانتریفیوژ پیشرفته بیشتر در سایت غنیسازی نطنز و اعلام نصب هزاران سانتریفیوژ دیگر در سایتهای فردو و نطنز برداشته است.
به گزارش اسپادانا خبر، آلمان، انگلیس و فرانسه مدعی شدند این گامها «ذخایر اورانیوم غنیشده و ظرفیت غنیسازی ایران را که بهطور قابلتوجهی از محدودیتهای برجام فراتر رفته» بیشتر خواهد کرد.
این سه کشور نسبت به آنچه «تصمیم ایران برای افزایش قابل توجه ظرفیت تولید خود در تاسیسات زیرزمینی فردو» خواندند ابراز نگرانی ویژه کردند.
آنها مدعی شدند این اقدامات واکنش ایران به قطعنامه سیاسی و ضد ایرانی اخیر است که این سه کشور در شورای حکام آژانس مطرح و تصویب کردند:
ایران طبق معاهده منع گسترش تسلیحات هستهای موظف است به طور کامل توافقنامه پادمان را که جدا از برجام است اجرا کند.
این سه کشور در پایان بر تعهد به راهحل دیپلماتیک برای جلوگیری از توسعه سلاح هستهای توسط ایران تاکید کردند.