بخشی از قانون حجاب قطعا قابلیت اجرا ندارد | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 28 دى 1403 - 12:14

بخشی از قانون حجاب قطعا قابلیت اجرا ندارد

شماره: 26861
Aa Aa

این قانون برای خانم‌ها و چه آقایان سخت‌گیرانه تدوین شده و به جای کار فرهنگی به جرم انگاری پرداخته؛ این سختگیری قانون را غیرقابل اجرا کرده است.

انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور عنوان کرد؛
بخشی از قانون حجاب قطعا قابلیت اجرا ندارد

انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور در گفتگوی ویژه خبری گفت:

همه مشکلات کشور حل شده و مشکل فقط بودن ظریف است؟

به گزارش اسپادانا خبر، وی در بخشی از اظهارات خود گفت:

یعنی همۀ مشکلات کشور حل شده و مشکل فقط بودنِ آقای ظریف در کنار رئیس‌جمهور است؟ همین الان تعداد زیادی از مسئولان مشمول این قانون هستند و فقط بحثِ آقای ظریف نیست. ما نمی‌گوییم قانون به‌طور مطلق حذف شود. پیشنهاد ما این است که راه خاصی برای موارد ضروری پیش‌بینی شود تا برخی افرادی که خودشان یا همسر یا فرزندشان تابعیت خارجی دارند بتوانند فعالیت کنند.

او بیان کرد:

قانون مشاغل حساس شامل افرادی در نیروهای مسلح کشور هم می‌شود که شغل حساس دارند و در کشورهای همجوار ازدواج کرده‌اند. با این قانون کشور از نخبگان خودش محروم می‌شود.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور همچنین گفت:

بخشی از قانون حجاب خوب است و می‌توان آن را اجرا کرد اما بخشی از آن قطعا قابلیت اجرا ندارد. تقاضا میکنم یک فرصتی ایجاد شود که این قانون اصلاح شود. اگر این فرصت ایجاد شود ما آمادگی داریم. این قانون چه برای خانم‌ها و چه آقایان با دید سخت‌گیرانه تدوین شده و به جای کار فرهنگی به جرم انگاری پرداخته و تقریبا این سختگیری قانون را غیرقابل اجرا کرده است. همه اذعان دارند که به‌ویژه نیروی انتظامی با این قانون درگیر خواهند شد چرا که در مورد هر مرکزی که فردی در آن حجاب رعایت نشود برای مسئولان جرم انگاری شده است. وزارتخانه مجری اصلی اجرای این قانون رسما اعلام کرده است که این قانون با این شکل قابلیت اجرا ندارد. رفت و برگشت‌های زیاد این قانون و این که بعد سه ماه بدون تغییر هنوز ابلاغ نشده استت جای سؤال دارد.

وی مساله فضای مجازی و رفع فیلترینگ را از جمله حقوق شهروندی دانست و گفت که سیاست های فعلی با هرج و مرج فقط زندگی را برای مردم سخت کرده و خود سیستم هم امنیت خود را از دست داده است.

انصاری با تاکید بر این که کسی منکر کنترل فضای مجازی نیست خاطرنشان کرد که صاحبان فیلترشکن و صاحبان رانت با جوسازی مانع  هستند ولی بخش های مختلف حاکمیت در حال تصمیم گیری هستند و رئیس جمهور در این زمینه تاکید دارد تا در آینده نزدیک این مساله حل شود.

 

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان