شرکت در انتخابات عبادت اجتماعی است
علیرضا اعرافی در خطبههای نماز جمعه قم شرکت در انتخابات را بیعت با خدا، اسلام، رسول خدا، شهدا، ولایت و رهبری عنوان کرد و افزود:
این حقیقت انتخابات است و کسانی که دل در گرو اسلام و ایران و عظمت و اقتدار ایران دارند در انتخابات مشارکت کنند.
به گزارش اسپادانا خبر، امام جمعه قم گفت:
هر گروه، جریان، تشکل و طایفه باید به عنوان یک وظیفه ملی و اسلامی باید پای صندوقهای رای حاضر شود.
وی حضور در انتخابات را به عنوان عبادت اجتماعی عنوان کرد و افزود:
هر کس که در انتخابات حاضر میشود دیگران را هم بیاورد و تشویق به حضور در انتخابات نماید و باید نگاه به انتخابات به عنوان یک عبادت اجتماعی باشد. جهانیان به انتخابات ایران توجه میکنند و باید همه بهانهها کنار گذاشته شود و در انتخابات تمام گرایش ها، سلایق، گروهها و طرز فکرها نماینده دارند و هیچ گونه عذر و بهانهای برای رویگردانی از صندوق وجود ندارد. اگر کسی انتقادی هم دارد باید با دقت تلاش نماید تا نامزد اصلح را انتخاب کند و در تایید صلاحیتها کف صلاحیتها تعیین شده و همه نامزدها هم باید سعی کنند با رعایت قوانین، زمینه مشارکت بالا و انتخابات خوب را فراهم کنند.
وی انتخابات را جشن بزرگ مردم عنوان کرد و گفت:
این انتخابات میتواند برکات بسیاری برای مردم داشته باشد و مردم هم از فرصت استفاده کنند و در این عبادت اجتماعی شرکت کنند.
اعرافی با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به نوارغزه خاطرنشان کرد:
در نوار غزه شاهد یک نسلکشی بی رحمانه و مقاومت جانانه جوانان فلسطینی هستیم و مجروح شدن بیش از ۶۰ هزار نفر و شهادت ۳۰ هزار نفر و خاموشی و بی غیرتی حکام عرب و مجامع بین المللی این مصیبت و نسلکشی را ایجاد کرده است.
وی با تاکید بر اینکه جریان مقاومت مانند زنجیرهای در جبهههای مختلف در مقابل جبهه استکبار ایستادگی کرده است افزود:
هیچ چیز این زنجیر و رشته مقاومت را قطع نخواهد کرد و جوانان جبهه مقاومت، نقشههای مستکبران را نقش بر آب میکنند و پرچمداران عالم اسلام و محور مقاومت، انتقام مقاومت را از ستمگران خواهند گرفت.
اعرافی با گرامیداشت یاد و نام خواجه نصیر الدین طوسی و روز مهندس به عنوان عالِم، متکلم، ریاضیدان و فیزیکدان بزرگ ایرانی گفت:
این شخصیت بزرگ در بسیاری از علوم تحول ایجاد کرد و در علوم مختلف جزء شخصیتهای برجسته تاریخ بشر است.
وی با بیان اینکه رشته معماری و شهرسازی تاثیرات فرهنگی در کشور دارد افزود:
در چند دهه گذشته مراکز علمی و مهندسی ما الگوهای نو در معماری و شهرسازی بر اساس ارزشها اسلامی تولید نکرده اند و هنوز در شهرسازی از شهرسازی غرب الگو برداری میشود. معماری خط و مسیر فرهنگی میدهد و باید دانشگاه و حوزه تلاش کنند الگوهای معماری و شهرسازی منطبق با ارزشهای ایرانی و اسلامی تولید کنند.