صدا و سیما با پول بیت المال جعل، تخریب و تحریف می کند | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 10 فروردين 1403 - 14:14

صدا و سیما با پول بیت المال جعل، تخریب و تحریف می کند

شماره: 10814
Aa Aa

محسن هاشمی از دوربین صداوسیما خواسته به اندرونی بسیاری از مدعیان زهدفروشی وانقلابی گری نیز برود تا عیار مردمی بودن مشخص شود.

در واکنش به تخریب آیت الله هاشمی در صدا و سیما؛
صدا و سیما با پول بیت المال جعل، تخریب و تحریف می کند

محسن هاشمی رفسنجانی، رئیس شورای شهر تهران در واکنش به تخریب شخصیت آیت الله هاشمی در صدا و سیما به رئیس این سازمان نوشت.

به گزارش اسپادانا خبر، در این نامه که خطاب به علی عسگری، ریاست سازمان صداوسیما نوشته شده آمده است:

اخیرا شاهد پخش برنامه هایی از سیمای جمهوری اسلامی بودیم که با جعل حقایق تاریخی، مدعی بودند که آیت الله هاشمی رفسنجانی از تریبون نماز جمعه مسئولان را دعوت به اشرافیگری و مانور تجمل کرده است. خبرگزاری وابسته به یکی از نهادها نیز در گزارشی مدعی شد که آیت الله هاشمی رفسنجانی در نمازجمعه 18 آبان 1368، گفته است:

این رفتارهای درویش مسلکانه وجهه جمهوری اسلامی را نزد جهانیان تخریب کرده است. زمان آن رسیده که مسئولین ما به "مانور تجمل" روی آورند.

واین نقل قول جعلی، مبنای بسیاری از تحلیل ها و برنامه های صداوسیما و سایر رسانه های وابسته به حاکمیت در تخریب آیند الله هاشمی رفسنجانی گردیده است. در حالیکه 18 آبان 1368، روز پنجشنبه است و آیت الله هاشمی رفستجانی در نماز قبل و بعد از این تاریخ نیز چنین عبارتی را بکار نبرده است. در میان بیش از 400 خطبه ای که آیت الله هاشمی رفسنجانی طی سه دهه در نماز جمعه تهران اقامه کردند، تنها یکبار و آنهم در نماز 9 آذر سال 1369 که واژه مانور تجمل را نه درباره دعوت مسئولان به اشرافیگری بلکه در تفسیر آیه "خذوا زينتكم عند كل مسجد" که بر آراسته بودن مسلمانان در مساجد تاکید دارد، تصریح کرد:

"نمازهای جمعه اگر بخواهد منظره اسلامی داشته باشد، باید مردم که می‏آیند، بهترین لباسهایشان را و عالی‏ترین حالت آرایشی در همان سطحی که در زندگیشان هست. داشته باشند. اصلاً باید مانور تجمل باشد نه تجمل فوق حساب، آن زیباییهایی که هست، خوب الان این گونه نیست و قبول کنید که در بعضی مساجد که آدم می‏رود، وقتی که اجتماع هست بوی عرق پاها انسان را آزار می‏دهد.ما دستور شرعی داریم، شما باید عطر به خودتان بزنید، باید سرتان را شانه کنید، ریشتان را شانه کنید، لباسهایتان تمیز باشد. خود پیغمبر(ص) شخصاً مقید بود"

یا در برنامه هایی با تقطیع سخن آیت الله هاشمی رفسنجانی در مورد لوکس گرایی، ایشان را مدافع اشرافی گری عنوان می کنند در حالیکه سخن تقطیع شده ایشان ربطی به اشرافی گری ندارد و در مورد لزوم استفاده از تکنولژی پیشرفته و کم مصرف بجای تکنولژی قدیمی و پرمصرف در کشور است:

" ما می‏گوییم اشیاء لوکس استفاده نشود، خوب این شعار، نوعی عدالت‏گرایانه و جلوگیری از اشرافیّت و تجمّل است. زمانی است که بعضی از اشیاءلوکس به صرف کلّ جامعه است که استفاده شود، باید اینجا چکار کنیم؟ مثلاً تلویزیونهایی می‏سازند که گرانتر تمام می‏شود، امّا مصرف برقش 30 تا 40 درصد است. آیا حکم اسلامی در اینجا چیست؟ فقهاباید جواب دهند. ما، تلویزیون سیاه و سفید یا رنگی با قیمت کم بخریم یا گران قیمت و کم مصرف از نظر انرژی بخریم؟ "

ایشان در ادامه به تجهیزات آبیاری پیشرفته، مصرف گاز بجای نفت در منازل، لامپهای کم مصرف بعنوان نمونه های از لزوم استفاده از کالاهای پیشرفته و لوکس بجای ارزان قیمت و با تکنولژی قدیمی در جهت صلاح جامعه وکاهش مصرف انرژی تاکید می کنند که متن کامل این خطبه وسایر خطبه های ایشان در پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی در دسترس پژوهشگران است.

حال سوال اینجاست که چرا جریانات ورسانه هایی در داخل نظام وبا پول بیت المال به جعل، تقطیع وتحریف سخنان وعملکرد آیت الله هاشمی می پردازند تا ذهنیت افکار عمومی را که در شرایط سخت اقتصادی قرار دارد نسبت به نظام تخریب کنند؟ مقام معظم رهبری در خطبه تاریخی 29 خرداد سال 1388، پس از ذکر سوابق، مجاهدتها و عدم ثروت اندوزی آیت الله هاشمی رفسنجانی تصریح می کنند که " اینها حقایقی است که نسل جوان باید بدانند" و متاسفانه رسانه ملی بجای عمل به توصیه صریخ رهبرمعظم انقلاب، تریبون خود را در اختیار جریانات تندرو و افراطی قرار داده است که بصورت آشکار به تحریف و جعل تاریخ می پردازند. جنابعالی خود یکی از مدیران خدوم دولت سازندگی بوده اید و از نزدیک شاهد زندگی شخصی آیت الله هاشمی رفسنجانی بوده اید اما خوشبختانه امروز درهای منزل ایشان که از سال 1360 تا روز پایانی عمر در آن زندگی کرده اند با همه وسایل و لوازم خانه، با تبدیل شدن به موزه، بروی مردم گشوده شده است ، مناسب است که دوربینهای صداوسیما را به درون این خانه بفرستید تا با تصویر برداری از خانه و وسایل مشخص شود که آیا زندگی ایشان توام با اشرافی گری بوده است یا مصداق ساده زیستی؟ و بسیار بهتر خواهد بود که دوربین صداوسیما به اندرونی بسیاری از مدعیان زهدفروشی وانقلابی گری نیز برود که عیار مردمی بودن مشخص شود.

در پایان خواهشمند است در صورتیکه در سازمان صداوسیما، امکان ساخت برنامه های منصفانه، بیطرفانه و محققانه را در مورد عملکرد آیت الله هاشمی رفسنجانی، وجود ندارد، امکان پاسخگویی به تخریب ها و تهمتهای ناجوانمردانه ای که با وجود گذشت 4 سال از رحلت ایشان همچنان منتشر می گردد، برای ما فراهم آید.
والعاقبه للمتقین

محسن هاشمی رفسنجانی

11 مرداد 1399

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان