برنامه پیشگیری از نفوذ جریانات فاسد در دستگاه قضا تدوین می شود | اسپادانا خبر
 
 
سه شنبه، 18 ارديبهشت 1403 - 8:09

برنامه پیشگیری از نفوذ جریانات فاسد در دستگاه قضا تدوین می شود

شماره: 14230
Aa Aa

او با اشاره به اقدامات دادستانی کل و دیوان عالی کشور در برخورد با تخلف بانک‎ها در دریافت سود بر لزوم همکاری با شورای فقهی بانک مرکزی تأکید کرده است.

با دستور محسنی اژه ای، رئیس قوه قضاییه ایران؛
برنامه پیشگیری از نفوذ جریانات فاسد در دستگاه قضا تدوین می شود

 محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه ایران در جلسه شورای عالی قوه قضاییه از مدیران خواست با نظارت بیشتر و ارائه آموزش‌های لازم و استفاده حداکثری از آموزه‌های دینی و اخلاقی نسبت به صیانت از مجموعه قوه قضاییه اهتمام بیشتری داشته باشند.

به گزارش اسپادانا خبر، او به مرکز حفاظت و اطلاعات و دادسرای انتظامی دستور داد برنامه روشن و دقیق و هماهنگی را برای پیشگیری از نفوذ جریانات فاسد در مجموعه دستگاه قضا تدوین کنند.

محسنی اژه‌ای گفت:

جریانات فاسد تلاش می‌کنند همه جا از جمله عدلیه رخنه ایجاد کنند و نهادهای نظارتی و مدیران ما باید مراقبت کنند تا به واسطه رخنه این افراد و لغزش معدودی از همکاران دستگاه عدلیه در پیشگاه مردم بدنام نشوند.

رئیس قوه قضاییه به معاون اول قوه قضاییه و دادستان کل کشور نیز ماموریت داد که برنامه روشن و جامعی برای تداوم حمایت‌های قضایی از نظام تولید را تدوین کنند.

اژه ای از وزیر دادگستری و سازمان تعزیرات خواست که اقدامات لازم را برای کنترل بازار و مقابله با گرانفروشی‌ها و افراد سودجو پیگیری کنند:

گاهی اوقات شاهد اختلاف فاحش قیمت یک کالای مشابه در دو فروشگاه در یک خیابان یا محله هستیم که این مسأله برای مردم تعجب‌آور و غیرقابل قبول است.

او به دادستان‌ها نیز تاکید کرد که با دولت و سازمان تعزیرات همکاری‌های لازم را داشته باشند تا اجازه ندهند افراد سوءاستفاده‌گر، مردم را بیش از این تحت فشار قرار دهند.

محسنی اژه‌ای رباخواری را گناه کبیره و جنگ با خدا خواند و گفت:

میزان رباخواری در کشور زیاد نیست اما همین میزانی که وجود دارد حقیقتا برخی خانواده‌ها را به خاک سیاه نشانده و گرفتار کرده است.

رئیس قوه قضاییه به دادسراها و دادگاه‌ها تاکید کرد که اجازه ندهند رباخواران با ترفندهای خاص در محاکم، حاکم شوند و گناه کبیره رباخواری در کشور ادامه یابد.

محسنی اژه‌ای با اشاره به تفاوت نرخ سود بانک‌ها گفت:

قراردادهای بانکی یکسان نیستند و بانک‎ها یکسان عمل نمی‌کنند و هر جا تخلف می‎کنند باید برخورد شود اما در صورت لزوم باید قوانین و مقررات هم اصلاح شوند.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به تصمیمات و اقدامات دادستانی کل کشور و دیوان عالی کشور در برخورد با تخلف بانک‎ها در دریافت سود بر لزوم تداوم جدی این روند با همکاری شورای فقهی بانک مرکزی تأکید کرد.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان