مصرف گوشت قرمز ۵۰ درصد کاهش یافت
مسعود رسولی، دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی ایران در مورد افزایش قیمت گوشت بستهبندی در برخی فروشگاهها گفت:
شرایط تولیدکنندگان با این وضعیت هزینه و تعداد کارگران بسیار سخت شده است و قیمتها با هزینهها همخوانی ندارد.
به گزارش اسپادانا خبر، وی در گفتگو با ایلنا اظهار داشت:
از ۷۰۰ شرکت بستهبندی گوشت تقریبا ۱۲۰ مورد آن فعال هستند و ۲۰ درصد آنها در یکسال اخیر تعطیل شدهاند. قیمت پایه گوشت لاشه گوسفندی تقریبا 295 هزار تومان است که 7 درصد آن برای چربی و ضایعات خارج میشود. دلیل افزایش قیمت گوشت بستهبندی، ریشه در افزایش نرخ دام زنده دارد در واقع شرکتهای یبسته بندی نقشی در تعیین قیمت ندارند.
او افزود:
از یک لاشه بخشی مانند قلوگاه را 250 هزار تومان و گردن را 277 هزار تومان یعنی زیر قیمت خرید بفروش میرسانیم. در این شرایط تولیدکننده برای جبران این زیان مجبور به افزایش قیمت گردن و ران است.
رسولی تصریح کرد:
نسبت به یکسال اخیر دقیقا 50 درصد از تقاضای گوشت قرمز و 30 در صد از گوشت مرغ کاهش یافته است. در مورد ماهی نیز بیشتر آن به خارج صادر میشود چون کاهش تومان مردم تقاضایی داخلی آن را به شدت کاهش داده است.