ایران چقدر باید منتظر باشد؟ | اسپادانا خبر
 
 
چهارشنبه، 1 مهر 1405 - 19:41

ایران چقدر باید منتظر باشد؟

شماره: 31391
Aa Aa

به نظر وزیر خارجه اردن ایران چه مدت باید منتظر بماند تا به متجاوزی که نه به حاکمیت کشورهای عربی احترام می‌گذارد و نه به حاکمیت ایران پاسخ دهد؟ آیا او واقعاً بی‌اطلاع است که در نخستین حملات آمریکا از حریم هوایی، خاک و آبی کشورهای عربی استفاده شد؟

وزیر خارجه ایران در واکنش به اظهارات وزیر خارجه اردن؛
ایران چقدر باید منتظر باشد؟

وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات وزیر خارجه اردن گفت:

ایران چه مدت باید منتظر بماند تا به متجاوزی که نه به حاکمیت کشورهای عربی احترام می‌گذارد و نه به حاکمیت ایران پاسخ دهد؟

به گزارش اسپادانا خبر، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در حساب کاربری خود در یکی از شبکه های اجتماعی و در واکنش به اظهارات اخیر وزیر خارجه اردن، اظهار کرد:

به نظر وزیر امور خارجه اردن ایران چه مدت باید منتظر بماند تا به متجاوزی که نه به حاکمیت کشورهای عربی احترام می‌گذارد و نه به حاکمیت ایران پاسخ دهد؟

وی افزود:

آیا او واقعاً از این موضوع بی‌اطلاع است که در نخستین حملات آمریکا از حریم هوایی، خاک و آبی کشورهای عربی استفاده شد؛ حملاتی که به کشته شدن ایرانیان بی‌گناه انجامید؟

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان