تعداد شکایات علیه اصحاب رسانه ۵۰ درصد افزایش داشته است | اسپادانا خبر
 
 
يكشنبه، 23 ارديبهشت 1403 - 17:43

تعداد شکایات علیه اصحاب رسانه ۵۰ درصد افزایش داشته است

شماره: 18398
Aa Aa

علت افزایش پرونده های سرقت در اذهان عمومی انتشار صحنه های سرقت در فضای مجازی است و مردم فکر می کنند سرقت افزایش یافته است.

علی صالحی، دادستان تهران عنوان کرد؛
تعداد شکایات علیه اصحاب رسانه ۵۰ درصد افزایش داشته است

علی صالحی، دادستان تهران در نشست خبری مشترک با علی القاصی مهر، رئیس کل دادگستری تهران گفت:

دعاوی علیه رسانه‌ ها در سال ۱۴۰۰، ۳۱۹ فقره بوده که ۹۱ فقره مفتوح است و  ۱۸۹ فقره با منع تعقیب، موقوفی تعقیب، تعلیق تعقیب و عدم صلاحیت مختومه شده است.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از ایسنا، او گفت:

۳۹ فقره نیز منتهی به جلب به دادرسی و کیفرخواست شده است. عناوین اتهامی نشر مطالب خلاف واقع و توهین و افترا بوده است که با جزای نقدی منتهی به صدور حکم شده است.

وی ادامه داد:

تعداد شکایات علیه اصحاب رسانه در ۳ ماهه اول سال ۱۴۰۱ نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد افزایش داشته است.

صالحی در پاسخ به سوالی درباره پرونده سرقت از صندوق امانات بانک ملی نیز گفت:

پرونده در شعبه ویژه در دادسرای سرقت مسلحانه در حال رسیدگی است و تعدادی از متهمین دستگیر شدند و دو نفر از آن‌ها که از کشور به ترکیه فرار کرده بودند بازداشت شدند که تاکنون به کشور بازنگشته‌اند. اموال سرقت شده کدگذاری شده و در خزانه بانک هستند و پرونده در حال رسیدگی است.

دادستان تهران گفت:

در بازه زمانی سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹پرونده های سرقت  ۹ درصد کاهش داشته است.  در سه‌ماهه ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ شاهد کاهش  ۱۰ درصدی پرونده های سرقت به دادگستری تهران بودیم. علت افزایش پرونده های سرقت در اذهان عمومی  انتشار صحنه های سرقت در فضای مجازی است که به سرعت نشر پیدا می کند و مردم فکر می کنند سرقت افزایش یافته است.

دادستان تهران در پاسخ به سوالی درباره اظهارات برخی هنرمندان در جشنواره کن گفت:

این جرم جنبه خصوصی دارد و نیاز به شاکی خصوصی است که در این زمینه چند پرونده تشکیل شده و در حال رسیدگی است.

  •  

محمد جعفرمنتظری» نیز در حاشیه بازدید از یک شرکت دانش بنیان خوارزمی مستقر در گرمدره کرج و بهره‌برداری از پایلوت استخراج لیتیوم این واحد با بیان اینکه محصولات داخلی در اولویت هستند اظهار داشت:

گاهی اوقات محصولات داخلی کفایت نیاز کشور را می کند که آوردن مشابه آنها خیانت به کشور، تولید و ملت است. در هر کارخانه ای عده ای مشغول به کار هستند و معیشت شان از این محل تامین می شود. ورود چنین کالاهایی فارغ از آنکه خیانت است قاچاق نیز محسوب می شود. امروز متأسفانه شاهد قاچاق کالا در مبادی مختلف هستیم که این مهم کمر اقتصاد کشور را می شکند لذا دولت و دستگاه قضایی وظیفه دارد که با قاچاق به صورت جدیت مقابله و مبارزه کند.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان