حوزه علمیه مادر انقلاب است | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 31 فروردين 1403 - 7:20

حوزه علمیه مادر انقلاب است

شماره: 16954
Aa Aa

امروز قدرت فرهنگی کشور در دست ماست. منظور از حوزه علمیه طلاب و لشکری از جوانان تربیت شده هستند که خودشان را در قبال جمهوری اسلامی مسئول بدانند و برای نظام تلاش کنند.

عبدالکریم بهجت پور، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران؛
حوزه علمیه مادر انقلاب است

 عبدالکریم بهجت پور، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران ایران در نشست مدیران و معاونان فرهنگی و پژوهشی مدیریت‌های استانی حوزه‌های علمیه خواهران گفت:

مسئله انقلاب اسلامی مسئله متنی کارهای حوزه‌های علمیه است.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از خبرگزاری حوزه او با بیان این که حوزه مادر انقلاب است ادامه داد:

این نظام ساخته و پرداخته اندیشه دینی است، سازمانش برگرفته از دین است و قوانینش تلاش می‌شود در چارچوب دین تحقق پیدا کند. دشمنان به دلیل همین اندیشه دینی است که با نظام جمهوری اسلامی مخالفت می‌کنند و همواره تلاش دارند این نظام را متزلزل کنند و عده‌ای نیز در داخل به دلیل ضعف‌ها تلاش می‌کنند که این مکتب و نظام سیاسی به نتیجه نرسد. طبق همین قاعده است که دشمن تلاش می‌کند مردمی را که زیر سایه جمهوری اسلامی تنفس کرده و زندگی می‌کنند در مسیر رسیدن به حیات سست کند و آنها را مورد آماج حملات گوناگون قرار می‌دهد.

او بیان داشت:

منظور از حوزه علمیه طلاب و لشکری از جوانان تربیت شده در مکتب امام صادق (ع) هستند که خودشان را در قبال جمهوری اسلامی مسئول بدانند و برای این نظام تلاش کنند. ما امروز در عصر ارتباطات، جهان دیجیتال و قدرت نرم قرار داریم و تغییر و قدرت تأثیرگذاری در این عصر بسیار بالا است.  باید طلابی تربیت کنیم که بتوانند در این عصر حرکت کرده و تأثیرگذار باشند و امروز رسالت هدایت جامعه بر دوش کسانی است که کتاب و حکمت آموخته باشند و خود تربیت یافته مکتب دین باشند. امروز وظیفه ما تربیت طلاب و جوانانی است که قدرت داشته باشند، اراده‌های پاک مردم را احیا کرده و آنها را به فطرت خود آشنا کنند زیرا هیچ چیزی قدرت مقابله با فطرت زنده شده افراد را ندارد و این جایگاهی است که حوزه‌های علمیه باید برای احراز آن تلاش کنند. ما باید مردم را به اصل خود برگردانیم و آنها را برای هزینه دادن جهت بازگشت به فطرت یاری کنیم.

وی وظیفه حوزه‌های علمیه را قدرتمند کردن ملت ایران دانست و با بیان اینکه امروز قدرت فرهنگی کشور در دست ماست ادامه داد:

به حاشیه بردن جهاد تبیین گناهی نابخشودنی است.

وی با تأکید بر اینکه کار فرهنگی، کار مهم و حیاتی است و نباید ما این کار را به برگزاری یک سری جلسات بی روح و بی ارزش تنزل دهیم گفت:

این در حالی است که مردم امروز با چالش‌های فرهنگی دست و پنجه نرم می‌کنند و دشمنان مسیر فرهنگی و فکری آنها را دچار تغییر کرده‌اند. حوزه علمیه باید مراقب ذائقه دینی مردم باشد و در این مسیر نسبت به تربیت جوانان اهتمام بورزد. حوزه فرهنگی اگر نتواند کانون‌های پرنشاط جوانان را با خود همراه کند حوزه موفقی نخواهد بود و آینده را نمی‌تواند مدیریت کند.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان