سه هزار و ۹۶۶ نفر از مبتلایان کووید۱۹ تحت مراقبت قرار دارند | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 31 فروردين 1403 - 16:08

سه هزار و ۹۶۶ نفر از مبتلایان کووید۱۹ تحت مراقبت قرار دارند

شماره: 16941
Aa Aa

از دیروز تا امروز ۷ هزار و ۳۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در ایران شناسایی شده و ۲۲۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست داده اند.

وزارت بهداشت ایران اعلام کرد؛
سه هزار و ۹۶۶ نفر از مبتلایان کووید۱۹ تحت مراقبت قرار دارند

وزارت بهداشت ایران آخرین آمار ابتلا و فوت روزانه کرونا در این کشور را اعلام کرد.

به گزارش اسپادانا خبر و بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت ایران، از دیروز تا امروز ۷ اسفندماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۷ هزار و ۳۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۲۱ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در ایران نیز به ۷ میلیون و ۳۰ هزار و ۹۴۳ نفر رسید.

این گزارش افزوده است:

در طول ۲۴ ساعت گذشته ۲۲۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۶ هزار و ۳۹۰ نفر رسید. سه هزار و ۹۶۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

در حال حاضر ۱۸۴ شهرستان ایران در وضعیت قرمز، ۱۸۷ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۷۶ شهرستان در وضعیت زرد و یک شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

  •  

سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران نیز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا از ارائه گزارشی با موضوع کاهشی شدن روند ابتلاء و قربانیان موج ششم همه‌گیری کرونا ابراز خرسندی کرد.

او گفت:

البته این مساله به هیچ وجه نباید باعث سست شدن اجرای اصول بهداشتی شود. همه آحاد مردم، اصناف و کارمندان خواست همچنان با دقت و به طور کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی را رعایت و به ویژه از برگزاری و حضور در اجتماعات پرهیز و دستگاه‌های متولی، اجرای پروتکل‌های بهداشتی را به طور جدی و مؤثر پیگیری کنند.

وی اظهار داشت:

یکی از پرخطرترین محل‌ها برای شیوع کرونا، وسایل حمل و نقل عمومی است و لذا مسئولان مربوطه پیگیر اجرای دقیق پروتکل‌ها از جمله در خطوط هوایی و رعایت مصوبه سقف ۶۰ درصدی در پروازها باشند.

رئیسی با اشاره به گزارش ارائه شده در جلسه درباره کیفیت بازدارندگی جریمه‌های در نظر گرفته شده برای عدم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی تصریح کرد:

لازم است این جریمه‌ها با هدف افزایش بازدارندگی و ارتقای توجه به دستورالعمل‌های بهداشتی مربوط به کرونا مورد بازنگری قرار بگیرند.

او با اشاره به اهمیت تحقیق و پژوهش درباره آثار و عوارض اجتماعی و روانی کرونا گفت:

مطالعه عوارض ناشی از کرونا برای افراد در ابعاد شخصی و اجتماعی بسیار مهم و پشتوانه عملکرد و تصمیم‌گیری‌های بهتر ما در آینده اس، لذا این موضوع باید بسیار مورد توجه بگیرد و از نتایج تحقیقات و تجربیات دیگران نیز به نحو احسن استفاده شود.

رئیسی با اشاره به گزارشی که درباره طب سنتی در جلسه ارائه شد مواجهه عالمانه با این موضوع را در محافل علمی و دانشگاهی از مصادیق تضارب آرا و آزاداندیشی دانست و از دانشگاه‌های علوم پزشکی و وزارت بهداشت خواست فضایی را فراهم کنند تا متخصصان این عرصه بتوانند در جمع اساتید و صاحب‌نظران پزشکی به بحث و گفت‌وگو درباره نظرات‌شان بپردازند و مردم از نتیجه این مباحث بهره‌مند شود.

در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین اعلام شد که محققان مجموعه دارویی برکت موفق شده‌اند واکسن جدیدی تولید کنند که مشخصا می‌تواند در برابر سویه اُمیکرون بازدارندگی موفق و سطح بالایی داشته باشد.
 

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان