محل استقرار نظامیان آمریکا در امارات دو بار هدف حمله قرار گرفت | اسپادانا خبر
 
 
پنجشنبه، 14 خرداد 1405 - 20:36

محل استقرار نظامیان آمریکا در امارات دو بار هدف حمله قرار گرفت

شماره: 16727
Aa Aa

او با بیان این که ارتش یمن تاکنون ۴۰۰ حمله انجام داده می گوید آمریکا گام‌هایی برای بهبود وضعیت دفاعی در برابر حملات فرامرزی حوثی‌ها اتخاذ می‌کند.

 

«جان کربی» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا؛
محل استقرار نظامیان آمریکا در امارات دو بار هدف حمله قرار گرفت

«جان کربی» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)گفت:

آمریکا عملا «گام‌هایی برای بهبود وضعیت دفاعی در برابر حملات فرامرزی حوثی‌ها» اتخاذ می‌کند.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از فارس، او در مصاحبه با شبکه «الحره» ادامه داد:

ارتش یمن تاکنون ۴۰۰ حمله انجام داده است. نیروهای صنعاء پایگاه الظفره در امارات را که افرادی آمریکایی در آن مستقرند دو بار هدف حمله قرار داده‌اند.

کربی افزود:

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا اعلام کرده است که ناوشکن «یو اس اس کول» و یک اسکادران از جنگنده‌های جدید اف-۲۲ را برای کار در کنار نیروهای هوایی امارات به ابوظبی ارسال می‌کند. ما همچنین با اماراتی‌ها درباره توانمندی‌های دفاعی دیگر که می‌توانیم در زمینه هوایی و موشکی به آن‌ها ارائه کنیم در ارتباط هستیم. شراکت خود را در منطقه خلیج [فارس] جدی می‌گیریم». این مقام آمریکایی همچنین در بخش دیگری از سخنانش ادعای ائتلاف سعودی و واشینگتن درباره کمک تسلیحاتی ایران به صنعاء را تکرار کرد.

سخنگوی پنتاگون با اشاره به کشته شدن «عبدالله القرداش» سرکرده داعش گفت:

«سرکرده داعش بسیار علاقه‌مند به تشکیل مجدد این گروه بود» و از جمله اقداماتی که عناصر داعش به دنبال آن بودند حمله به اهداف غربی و از جمله آمریکا بود. خلاص شدن از شر او برای همه خوب بود اما این گروه همچنان خطرناک است».

او با این ادعا که تنها نیروهای آمریکایی عملیات کشتار سرکرده داعش را اجرا کرده‌اند گفت که درباره نقش دیگر کشورها صحبتی نخواهد کرد.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان