مردم دیگر نباید اجازه دهند لیبرال ها منشا کار شوند

"علی فدوی" جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در مراسم ۱۳ آبان ماه در گلزار شهدای کرمان اظهار کرد:
امروز در سراسر کشور اسلامی ما بلکه در جاهای دیگر دلدادگان انقلاب اسلامی مراسمی را برپا می دارند که تجلی عینی بیش از ۴۲ ساله دارد و در این سال ها روند استکبارستیزی با موفقیت کامل در حال انجام است.
به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از ایسنا، وی ادامه داد:
مردم انقلابی ما و دلدادگان انقلاب در جهان فهمیده اند که مبارزه و مقابله با استکبار و پیروزی بر استکبار می شود و توسط ملتی شده است. شیاطین سال های طولانی تلاش کردند که این انقلاب پیروز نشود و وقتی پیروزی اتفاق افتاد و از روز اول انقلاب اسلامی با شیطنت، خباثت و دشمنی برای مردم مشکل ایجاد کردند اما عزم و اراده مردم اجازه پیروزی به آنها را نداده است. خداوند وعده داده مردمی که با عزم و اراده ای که در خلقت آنها گذاشته با استکبار و شیطان مبارزه می کنند را بر مستکبرین پیروز می کند و در وعده خدا تخلفی نیست.
او گفت:
تحقق وعده های خدا شرط دارد و شرط آنها را باید بندگان خدا انجام دهند. خدا را شکر از اول نهضت اسلامی تاکنون به میزان قابل قبولی مردم ما آن شروطی که خداوند مشخص کرده به نسبه انجام داده اند و خداوند به وعده اش عمل کرده است. جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۰ با اقتدار در سراسر کشور روز ملی مبارزه با استکبار را با ابتکار عمل، با پیروزی و سربلندی برگزار می کند نه با انفعال.
وی با اشاره به فیلم منتشر شده از سپاه در مقابله با دزدی نفت ایران گفت:
اتفاقی که در این فیلم نشان داده شد در هفته گذشته رخ داده بود اما تصمیم بر این شد که آن را در شب ۱۳ آبان منتشر کنیم تا تجلی مقابله با استکبار جلوه بیشتری در دنیا پیدا کند و این واقعه برای اولین بار و آخرین بار نیست. هر وقت آمریکایی ها کار احمقانه کنند که می کنند مغلوب مقابله هستند زیرا این وعده خداست که هیچگاه شیطان پیروز نمی شود. خداوند عنوان کرده در دنیا بیشتر از دو حزب نیست یکی حزب شیطان و دیگری حزب خداست و همواره حزب خدا پیروز است.
وی ادامه داد:
وعده خدا در همه امورات جاری است.
وی با بیان اینکه گرفتاری های اقتصادی در شان ملت نیست بیان کرد:
به حول قوه الهی مردم پای کار آمدند و روالی برقرار شد و انتخابی کردند که اکنون همه چیز برقرار است. دیری نخواهد پایید که ما فشار اقتصادی بر شیطان بزرگ وارد کنیم و آنها در موضع انفعال قرار می گیرند.
فدوی با گلایه از افرادی که روال غرب را تبلیغ کردند اظهار کرد:
مردم دیگر نباید اجازه دهند که لیبرال ها و کسانی که به انقلاب اسلامی اعتقاد ندارند، منشا کار شوند زیرا آنها باور ندارند که اسلام و قوانین قرآن راه نجات بخش است و آنها دنبال روال های دیگری هستند.










