دشواری‌های انقلاب رو به‌ پایان است | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 8 فروردين 1404 - 13:15

دشواری‌های انقلاب رو به‌ پایان است

شماره: 27230
Aa Aa

ما به قله پیروزی نزدیک‌تر شده‌ایم و روزی که امام‌زمان ظهور کنند همه مشکلات و دشواری‌های کنونی مردم برطرف شده و فراموش خواهد شد.

سید ابوالحسن مهدوی امام‌جمعه موقت اصفهان؛
دشواری‌های انقلاب رو به‌ پایان است

سید ابوالحسن مهدوی امام‌جمعه موقت اصفهان در خطبه‌های نمازجمعه این شهرستان اظهار داشت:

شرایط اقتصادی مردم در حال حاضر سخت و ناگوار است و مسئولین باید توجه بیشتری به این مسائل داشته باشند. طبق پیش‌بینی‌ها برنامه هفتم توسعه از سال ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۷ هدف رشد اقتصادی ۸ درصدی را دنبال می‌کند. برای رسیدن به این هدف، مسئولین باید به ظرفیت‌های داخلی تکیه کنند و به‌ویژه در زمینه دانش‌بنیان‌ها و صادرات توجه بیشتری داشته باشند.

به گزارش اسپادانا خبر، امام جمعه اصفهان گفت:

در همین راستا مسئولین باید برنامه‌ریزی دقیق‌تری در حوزه معیشت و اقتصاد داشته باشند تا مشکلات اقتصادی کاهش یابد. همچنین مردم باید همچنان در زمینه کمک به دولت و پیشبرد اقتصاد مشارکت فعال داشته باشند. مسائل سیاسی و اجتماعی باید به‌گونه‌ای مدیریت شود که از انسجام ملی و وحدت مردم کاسته نشود. یکی از مسائلی که باید به آن توجه کرد بحث فتنه ۸۸ است. رهبر معظم انقلاب بارها توصیه کرده‌اند که سران فتنه باید از مردم عذرخواهی کنند اما هنوز این اقدام انجام نشده است. باید توجه داشته باشیم که مسئولین در بیان‌های خود باید انسجام و وحدت ملی را حفظ کنند و از گسست‌های اجتماعی جلوگیری کنند.

مهدوی خاطرنشان کرد:

روز ۲۲ بهمن از ایام‌الله‌ نشان‌دهنده پیروزی انقلاب اسلامی است. مردم ایران در این روز با حضور خود از اصول انقلاب و حمایت از ولایت‌فقیه دفاع می‌کنند. این روز به‌عنوان یک یادآوری از پیروزی‌های بزرگ ملت ایران در تاریخ انقلاب برای همگان اهمیت ویژه‌ای دارد. انقلاب اسلامی ایران با پیام‌های روشن امام خمینی (ره) آغاز شد و با تمسک به قرآن و عترت ادامه پیدا کرده است. همچنان که رهبر معظم انقلاب فرمودند دشواری‌های انقلاب روبه‌پایان است و ما به قله پیروزی نزدیک‌تر شده‌ایم. روزی که امام‌زمان ظهور کنند همه مشکلات و دشواری‌های کنونی مردم برطرف شده و فراموش خواهد شد

مهدوی خاطرنشان کرد:

نیروی هوایی قهرمان ایران در اقدامی شجاعانه با حضور در منزل امام خمینی (ره) ضربه‌ای به رژیم طاغوت زد و باعث تسریع پیروزی انقلاب اسلامی شد.

مهدوی گفت:

علاوه بر این امروز سالگرد صدور بیانیه گام دوم انقلاب است. این بیانیه نقشه راه آینده انقلاب را ترسیم می‌کند و از ما می‌خواهد که ایمان خود را تقویت کرده و ارتباط خود را با خداوند حفظ کنیم به‌ویژه اینکه رهبر معظم انقلاب در این بیانیه هفت توصیه برای آینده ارائه کرده‌اند که باید به آن‌ها توجه داشته باشیم.

امام‌جمعه موقت اصفهان ادامه داد:

در مواجهه با گناهانی که جوانان گاهی از آن رنج می‌برند جمله‌ای از مناجات شعبانیه را به یاد آورده و آن را راهکاری برای درمان گناهان می‌بینم. در این دعا آمده است: خدایا من هیچ قدرتی ندارم که خود را از معصیت رهایی دهم، مگر زمانی که محبت تو مرا بیدار کند. این جمله نشان می‌دهد که تنها با بیداری از محبت و عشق خداوند، انسان می‌تواند از گناهان فاصله بگیرد. برای تقویت محبت و علاقه به خداوند واهل‌بیتت علیهم‌السلام، بهترین راه شناخت کمالات ایشان است. مطالعه کتاب‌هایی مانند تاریخ انبیا از علامه رضوان‌الله‌تعالی‌علیه و حیات القلوب علامه مجلسی می‌تواند به ما در این زمینه کمک کند. این کتاب‌ها نه‌تنها ما را با آیات قرآن آشنا می‌کنند بلکه علاقه‌مان بهامام‌زمانن (علیه‌السلام) را نیز افزایش می دهند

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان