توسعه پیام‌رسان‌های داخلی باعث آرامش روانی جوانان شده است | اسپادانا خبر
 
 
دوشنبه، 19 آذر 1403 - 14:35

توسعه پیام‌رسان‌های داخلی باعث آرامش روانی جوانان شده است

شماره: 23848
Aa Aa

او می گوید توسعه پیام‌رسان‌های داخلی باعث ایجاد آرامش روانی در جوانان و خانواده‌ها و نیز پیشگیری از وقوع بسیاری از جرائم شده است.

«محمد موحدی»، دادستان کل ایران؛
توسعه پیام‌رسان‌های داخلی باعث آرامش روانی جوانان شده است

«محمد موحدی»، دادستان کل ایران گفت:

توسعه پیام‌رسان‌های داخلی باعث ایجاد آرامش روانی در جوانان و خانواده‌ها و نیز پیشگیری از وقوع بسیاری از جرائم شده است.

به گزارش اسپادانا خبر، او این مطلب را در دیدار با وزیر ارتباطات اعلام کرده است.

چندی پیش، معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر اعلام کرده بود:

«براساس رصد فضای مجازی و شکواییه‌های قضایی واصله به پلیس فتا مجرمان سایبری از پیام‌رسان‌های بومی و غیربومی برای مقاصد کلاهبرداری استفاده می‌کنند. مجرمان سایبری در ایام اخیر نیز از بسته پیام‌رسان‌های بومی با حساب‌های کاربری مختلف و یا سرقت حساب‌های کاربری سایر افراد، پیام‌هایی با مضامین مشابه برای هموطنان ارسال کرده‌اند که ضمن شناسایی آنان پرونده‌های قضایی تشکیل شده و درحال پیگیری است.»

سال گذشته و در جلسه‌ای که رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با برخی مدیران پلتفرم‌های بومی برگزار کرد قرار بر این شد که برنامه‌ای برای ایجاد درگاه خدمات قضایی در این پلتفرم‌ها ایجاد شود و این اتفاق تا به امروز رخ نداده است. باید بدانید قوه قضاییه چند درگاه (وب‌سایت، سامانه‌ها و دفاتر خدمات الکترونیک قضایی) دارد و در همین جلسه پیشنهاد شد که به مجموعه این درگاه‌ها، درگاه پیام‌رسان‌های داخلی هم اضافه شود که بعضی از خدماتی که در درگاه‌های دیگر ارائه می‌شود، در درگاه پیام‌رسان‌های داخلی هم ارائه شود. این موضوع می‌تواند تا حدی جلوی وقوع جرائم را بگیرد.

آن‌طور که پیش‌تر توسط مراجع قضایی اعلام شده است پلتفرم‌های بومی نه‌تنها ملزم به شناسایی و مسدود‌کردن اکانت‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی هستند بلکه باید شماره تلفن‌هایی که از طریق آن‌ها اکانت‌های جعلی ساخته شده است و برای کاربران پیام‌های جعلی ارسال می‌کنند به مراجع ذی‌ربط اعلام کنند تا از سوءاستفاده‌های کلاهبرداران جلوگیری شود. 

ناگفته نماند قبلاً پلیس فتا گزارش داده بود که ۳۶ درصد از جرائم فضای مجازی مربوط به کلاهبرداری‌های اینترنتی است.

 

منبع| دیجیاتو

 

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان